Kawasaki Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
er6n alınmış, daha yüksek ön amortisör ve kaslı bir kafa grenajıyla sport-enduro yapılmış. çok da güzel olmuş. bakalım kawasaki, aynı motoru daha farklı nasıl bir türle önümüze çıkaracak.

sağdan,soldan,arkadan,yandan öncedenn iyi güzell gerçekten ama yüzüne bakınca biraz sevimsiz gibi yaaa :D

EMO

yaw allah aşkına kullanan birisi şu makinanın yakıtını bide son süratini yazsın?çatlıcam meraktan!alcam alamıom:D

GKN

meraklıları beyenmiş tabi
bana garip geliyo bunnar,
endurolar chooper lar dan haz etmiyorum pek
süpermotolar, nake ler maxi scooterlar ve racingler daha ilgimi çekiyor..

Son düzenleme:
Motor olsunda çamurdan olsun diosun galiba GKN :queen:

Orjinal mesaj aşşada:

meraklıları beyenmiş tabi
bana garip geliyo bunnar,
endurolar chooper lar
süpermotolar, nake ler maxi scooterlar ve racingler daha ilgimi çekiyor..

Son düzenleme:

GKN

yuk yuk
deiştim
uyku halinden kalınca bu kadar oluo:queen:

madem üzerinde Er6'nın motoru var, beygir gücü ve torku niçin daha düşük? hadi beygir gücünü kısmışlar, tork niye artmamış bu durumda? yani motoru tam kapasite kullanamıyor bu makine. aynı durum gsr600de de var. onda da gsxr600 motoru var fakat hem beygiri hem torku düşük. amaç?

madem üzerinde Er6'nın motoru var, beygir gücü ve torku niçin daha düşük? hadi beygir gücünü kısmışlar, tork niye artmamış bu durumda? yani motoru tam kapasite kullanamıyor bu makine. aynı durum gsr600de de var. onda da gsxr600 motoru var fakat hem beygiri hem torku düşük. amaç?

Farklı tip motorlar olduğu için olmasın sakın :queen: GSR600 98 beygir ve bir Naked içinse hiçte az değil..

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Olsa da binsek! :)
Not: Fari bana da cok hos gelmedi.

ilk defa gördüm bayağı bi hoş olmuş yauv...egzos olayı bitirmiş işi :cat:

Vay be makinaya bak. Dibim düştü desem yalan olmaz. Çok beyendim... Kawasakinin en güzel tasarımı... Helal olsun.

dayanamayıp tekrar söylüyorum. Makinenin üzerindeki Er6 motorunu değiştirmeden koysalarmış şahane olurmuş. Yani hem beygirini hem torkunu düşürmüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar