Kawasaki Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vkavaski

motorun son hizini soruyorlar ben zurichde deneme yaptim 275 kadar ciktim harika bir makine daglar ondan sorulur bir kullanan motordan anliyorsa bir daha birakamz:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorun son hizini soruyorlar ben zurichde deneme yaptim 275 kadar ciktim harika bir makine daglar ondan sorulur bir kullanan motordan anliyorsa bir daha birakamz:p

Bir yanlışlık olmasın ?
175 km olabilir mi acaba?
Bende Er-6N var 215km arkadaşımda er-6 F var 230km gördük
Siz nasıl 275 km gördünüz

Markanın Tr de imajını zedeleyen bir ithalatcı olmasa cok daha büyük başarılara imza atabilirdi,yazık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Performansta KAWA nın üstüne YOKKKKKKKKKKKKKK

arkadaşlar bu motoru kulanan, sahibi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Yaklaşık iki haftadır bu motosikleti inceliyorum.

Hatta kanlı canlı Kızıltoprak mağazasında üzerine oturacak kadar da ileri gittim :)

Hakkında yaptığım Youtube video incelemeleri , review , yurtdışı forum sitelerinde de "extraordinary machine" lakabı verilmiş durumda.

Fiyat açısından da , ne hikmettir bilinmez muadillerinden ucuz...

Üç yıl içerisinden ne yapıp edip. Gerekli eğitimini alarak bu motora geçeceğim...

off

bu gün gittim bayiye el sürdüm dokundum bilgi aldım süper alet elimde hala kokusu var elcikin hayran kaldım

Yaklaşık iki haftadır bu motosikleti inceliyorum.

Hatta kanlı canlı Kızıltoprak mağazasında üzerine oturacak kadar da ileri gittim :)

Hakkında yaptığım Youtube video incelemeleri , review , yurtdışı forum sitelerinde de "extraordinary machine" lakabı verilmiş durumda.

Fiyat açısından da , ne hikmettir bilinmez muadillerinden ucuz...

Üç yıl içerisinden ne yapıp edip. Gerekli eğitimini alarak bu motora geçeceğim...

gerekli eğitim falan yok kardeş al bin üstünde öğren. ben öyle yaptım. hiç vitesli motor kullanmamıştım. 10 kere olmuştur daha bindiğim. geziyom tozuyom sorun yok. temel şeyleri bildikten sonra gerisi tecrübeye kalıyo. onu da kimse kimseye öğretemez sana kalıyo

VIA

Far tasarımı ve egzost dizaynı bana göre bu motosiklete çok şey kaybettiriyor. Bu iki sebepten almaktan vazgeçmiştim.

far tasarımı herkese göre değişir ama egzos tasarımından dolayı su geçişlerinde problem çıkartabilir.o yüzden aslında bu motora tam olarak enduro dememiz mümkün olmayabilir.ama diğer tüm durumlarda çok hoş bir motor.çok araştırdım özellikle dl650 ile kle650 arasında çok gittim geldim.yabanci sitelerde karşılaştırma yapan dergiler ve siteler genellikle kle650, dl650 ye göre daha çok puan almış.tabi Türkiye'de de kawasaki fobisi var biraz.yoksa bana kalsa güzel motor ve abs standart bildiğim kadarıyla..:rendeer:

abs standart değil bunda. ve sarısı yok görünüyor şu anki yerli sitede

VIA

Genel olarak güzel bir motor ama enduroyla tek ilgisi yüksek yapısı ve birazda görünümü keşke bu motorun egzostunu kuyruk altına veya yandan yukarı alsalar ve triumph tiğer 1050 tarzı farlardan kullansalarmış kesinlikle alıcısı olurdum hemde hemen :)

Belkide alıp bu tarz modifiye işine girmeli motor hakkaten çok alımlı duruyor ve teknik olarakda fena değil uzun yolda böyle bir alete ihtiyacım var :rendeer:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

VIA

Forumda versys kullanıcısı hiç yok galiba ? Herhalde üzerindeki o itici tasarım felaketi fardan :p

Forumda versys kullanıcısı hiç yok galiba ? Herhalde üzerindeki o itici tasarım felaketi fardan :p

:queen:kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş.

IMG_0170.jpg

IMG_0169.jpg

IMG_0168.jpg

IMG_0166.jpg

IMG_0165.jpg

2 yillik bir versys kullanicisi olarak motorun son hizi 215 dir.85 kiloyum ardci olmadan 3/1 depoyla 215 i gordum.son derece kaliteli viraj kabiliyeti yuksek torku yuksek bir motordur.kullanimi cok zevkli bir alettir.ayrica mekanik kaliteside yuksektir.2 yillik kullanim boyunca hic bir arizayla karsilasmadim.kisisel kanaatim tel cantli bir versiyonu olsaydi 4-4 luk bir motor olucagini dusunuyorum.ofroad ozelligi nispeten dusuk.ama sunu soylim bu motorla dunyayi dolasabilirsiniz.kutuplar ve col haric..

2 yillik bir versys kullanicisi olarak motorun son hizi 215 dir.85 kiloyum ardci olmadan 3/1 depoyla 215 i gordum.son derece kaliteli viraj kabiliyeti yuksek torku yuksek bir motordur.kullanimi cok zevkli bir alettir.ayrica mekanik kaliteside yuksektir.2 yillik kullanim boyunca hic bir arizayla karsilasmadim.kisisel kanaatim tel cantli bir versiyonu olsaydi 4-4 luk bir motor olucagini dusunuyorum.ofroad ozelligi nispeten dusuk.ama sunu soylim bu motorla dunyayi dolasabilirsiniz.kutuplar ve col haric..

son hız 215 mi? yok artık:queen::queen::queen:
ben de versys kullanıyorum ama 180-185 arasına takıldım kaldım.

versysle normal şartlarda 215 e çıkmak için bitmeyen bir yokuş olmalı yerini söyler misin.

son hız 215 mi? yok artık:queen::queen::queen:
ben de versys kullanıyorum ama 180-185 arasına takıldım kaldım.

versysle normal şartlarda 215 e çıkmak için bitmeyen bir yokuş olmalı yerini söyler misin.

Daha once bu videoyu paylaşmıştım ama yenıden verıyorum son hız tartısmasını bıtırmıs olur.

[yt]a1VNJ1Znamg[/yt]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar