Heavy Metalci Motorcular

Kaset çektirmeyi özledim o zaman her şarkının kendine özgü bir değeri bir ayrıcalığı olurdu. Araştırırdık sorardık. Daha bi gaza gelirdik. Örneğin - Blind Guardian - Battlefield ile

@Bobber, teşekkürler:)...

@Saintofdream;Katılıyorum...Bu mp3 olayı müziği fındık fıstığa çevirdi...Mezelik oldu iyice...Kaset dinlerken bütün albümü komple dinlediğin için albümün bir atmosferi oluşuyordu,konsept albümse zaten tadından yenmiyodu...Şimdi çat çat atlanıyor şarkılar,albüm yerine devamlı karışık karışık dinleniyor...Kaset olayı ayrı bir güzeldi...

Özellikle Qweasdnon ve bobber arkadaşla zevklerimiz bayağı uyuşuyormuş. tygers of pan tang i heavy metal sitesi haricinde duymak beni çok sevindirdi :)

Sizler saymışsınız ama adettendir biraz da ben ekleyeyim :)

DISNEYLAND AFTER DARK
EVERY MOTHERS NIGHTMARE
GLASGOW
Holocaust
JAGUAR
LIONHEART
SAMSON
SINNER
Slaughter
Status Quo
TREAT
Vinnie Vincent Invasion
XYZ

Sanırım abarttım :) ek olarak Rob Halford un Fight diye bir grubu var War of Words adlı albümünü şiddetle tavsiye ederim.

27 temmuz metallica konseri öncesi stadın yüzde sekseni sallamamıştı down'ı. haliyle ben de... sonradan öğrenmiştim phil anselmo'nun sahnede olduğunu. Hadi lan demiştim, herif ayağımıza kadar gelmiş, biz sallamamışız adamı. bu da böyle bir anımdır. :p

Sanırım ben sallayan %20'lik kesimdendim. Ama James'i gördükten sonra Phil'i bende unutmuştum. :) Tabi Phil Anselmo'nun yanında Dimebag Darrell olucaktı ki... Ahh ah. :pale:

Sanırım ben sallayan %20'lik kesimdendim. Ama James'i gördükten sonra Phil'i bende unutmuştum. :) Tabi Phil Anselmo'nun yanında Dimebag Darrell olucaktı ki... Ahh ah. :pale:

eyvallah mirim, kulağımızın pasını sildin gece gece.

sonradan öğrendim, phil amca da bayağı bi halimizi hatrımızı sormuş stad olarak diye hatırlıyorum. :) haketmişiz valla.

setup senin mi bu arada ya da peder bey uludağ gazoz'un yönetim kurulu başkanı mı? :cherry:

eyvallah mirim, kulağımızın pasını sildin gece gece.

sonradan öğrendim, phil amca da bayağı bi halimizi hatrımızı sormuş stad olarak diye hatırlıyorum. :) haketmişiz valla.

setup senin mi bu arada ya da peder bey uludağ gazoz'un yönetim kurulu başkanı mı? :cherry:

:mrgreen: Evet setup benim de çok abartılacak pedallar yok orda ya. Keşke söylediğin gibi peder bey Uludağ Gazoz'un yönetim kurulu başkanı olsaydı, o zaman boutique pedalları dizerdim setup'ıma, tadından yenmez hale gelirdi. :)

Sword' u beklerken radyo eksende PanterA- cowboys from hell' in çalması, ah keşke bura olsalardı demem, ardından anselmo' yu bağdemcik mesafesinde görmek ilginç bir anı olmuştu benim için.

İnanamamıştık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------

Özellikle Qweasdnon ve bobber arkadaşla zevklerimiz bayağı uyuşuyormuş. tygers of pan tang i heavy metal sitesi haricinde duymak beni çok sevindirdi :)

Sizler saymışsınız ama adettendir biraz da ben ekleyeyim :)

DISNEYLAND AFTER DARK
EVERY MOTHERS NIGHTMARE
GLASGOW
Holocaust
JAGUAR
LIONHEART
SAMSON
SINNER
Slaughter
Status Quo
TREAT
Vinnie Vincent Invasion
XYZ

Sanırım abarttım :) ek olarak Rob Halford un Fight diye bir grubu var War of Words adlı albümünü şiddetle tavsiye ederim.

Keep the Heavy Metal FAith \m/ :)

Apachileri saymazsak heavy metalcilerin aracıdır motosiklet...
Kesinlikle tavsiye edilmez tabiki ama motor kullanırken Scorpions dinlemenin de tadı ayrı oluyor.

Yok mu şöyle Jimi Hendrix,Uriah Heep,Deep Purple,Lynyrd Skynyrd dinleyen?Herkes cıncın metalci yahu:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar