Kaset çektirmeyi özledim o zaman her şarkının kendine özgü bir değeri bir ayrıcalığı olurdu. Araştırırdık sorardık. Daha bi gaza gelirdik. Örneğin - Blind Guardian - Battlefield ile
Down - Stone the Crow
http://www.youtube.com/watch?v=FBLbrJxGtro
Not: Phil Anselmo candır.. ::gleam::
27 temmuz metallica konseri öncesi stadın yüzde sekseni sallamamıştı down'ı. haliyle ben de... sonradan öğrenmiştim phil anselmo'nun sahnede olduğunu. Hadi lan demiştim, herif ayağımıza kadar gelmiş, biz sallamamışız adamı. bu da böyle bir anımdır.![]()
Sanırım ben sallayan %20'lik kesimdendim. Ama James'i gördükten sonra Phil'i bende unutmuştum.Tabi Phil Anselmo'nun yanında Dimebag Darrell olucaktı ki... Ahh ah.
ale:
eyvallah mirim, kulağımızın pasını sildin gece gece.
sonradan öğrendim, phil amca da bayağı bi halimizi hatrımızı sormuş stad olarak diye hatırlıyorum.haketmişiz valla.
setup senin mi bu arada ya da peder bey uludağ gazoz'un yönetim kurulu başkanı mı? :cherry:
Özellikle Qweasdnon ve bobber arkadaşla zevklerimiz bayağı uyuşuyormuş. tygers of pan tang i heavy metal sitesi haricinde duymak beni çok sevindirdi
Sizler saymışsınız ama adettendir biraz da ben ekleyeyim
DISNEYLAND AFTER DARK
EVERY MOTHERS NIGHTMARE
GLASGOW
Holocaust
JAGUAR
LIONHEART
SAMSON
SINNER
Slaughter
Status Quo
TREAT
Vinnie Vincent Invasion
XYZ
Sanırım abarttımek olarak Rob Halford un Fight diye bir grubu var War of Words adlı albümünü şiddetle tavsiye ederim.
olmaz mı be hacı =))
Vay!Hippie ruhlu kardeşim benim...Bu arada gidiyormusun Ritchie Kotzen'e?