Asya 125 T almak isteyenler
Merhaba 125tciler... Çok yakın bir arkadaşım bu motordan almak istiyor. Bi fikirlerinizi öğrenmek istedim. + ve - lerini kısaca söyler misiniz... ya da şöyle sorayım adam bundan alsın mı? ilk motoru olacak, 182 cm boyunda 75-80 kilo falan, gideceği yol çoğunlukla dikmen- beytepe (araş. gör.). Beytepede dik yokuş mevcut. Zorlanmaz diye düşünüyorum.
1700+ masraflar sıfırı, değer mi siz kullanıcılarına göre? Hemen değerlendirelim, hemen aldırayım motoru... Şimdiden teşekkürler.
Arkadasim muhtemelen bu yazdigimi okuyamayacaksin ama baskalarina yararli olur belki, ben 2008 den beri asya 125 t kullaniyorum..
boyum 1,84 kilom 75, kilo olarak, cekisli guzel bi motor ama lakin boyu uzun olan arkadaslara tavsiye etmeyecegim bi motor, koltugun ucunda oturursaniz dizleriniz direksiyona (dumene deyiyor) arkada oturuncada yamalık gibi duruyosun sanki, tipi felan cok guzel yoksa motorun, ama cakur cukura gelmez, heryeri plastik cunku cabuk cizilir, dun bi simitci cocuk hasta oldu magazanin onunde dururken

gorenler cok tatli felan diyolar, ama motor ustalari icin oyuncak gibi bisey, yakıt tuketimine gelince ben 5lt yakıt ile 150 km yapabiliyorum sehir icinde, 140 km ibresi sizi yaniltmasin motor 120 nin ustune cikmiyor ama iki kisiyken bu olay, kilise gidiyoduk biz kuzenimle bi unv.e bakmaya osym icin, hafif yokus asagi yer vardi, son gazi dayadim 2 kisiyle 120 vurdum, sonra motor gaz yememeye basladi baktim motor elden gidiyor sehirden uzaktayiz yavasladim yeniden 90 a dayadim km.yi

motoru kullanan arkadaslar bilirler, ilcenizde eger bu motordan yoksa kaldirimda yuruyenlerin dikkatini cekiyosunuz ozellikle cocuklarin

benim iki yigenim motora hastalar, fotograf cektiren arkadaslarim var faceye koymak icin..
kisacasi..
*tipi guzel, sevimli tatli bisey
*cekisi guzel (ama yakıtı cok harciyor) kilometreye benzinin fiyatinin 3,35oldugunu varsayarsak 110 kurus felan yakiyor sehir icinde, sehir disina gittim 50 dklik yol ama hesap etmedim acikcasi
* motorun bagaji cok kucuk, kask sigmiyor, ya elinizde tasiyacaksiniz, yada dandik biseyse orda birakacaksiniz,
** Benden bu kadar dostlarim, iyi surusler, kazasiz belasiz yolculuklar, saglicakla kalin..