Hımm bakim bakim??...
Uploaded with ImageShack.us
Yok yok ben tekrar toplayım benimseyemedim bi türlü, herşeyin orjinali güzel (eksoz hariç):mrgreen:...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------
Evet evet benimde tek sıkıntım ışıklarda filan duruken bazen boşa alamıyordum sinir krizleri geçirecek gibi oluyodum,üstüne çıksan pedalın yinede boşa geçmiyodu neredeyse kırılacak yani o derece.
Şimdi hiç bi sorun yok maşllah sakız gibi şıkır şıkır dokununca tamam abi ben atarım vitesi diyo maşllah:cat:...
Sevgili 106GT arkadaşım ,eline sağlık ,çalışman çok iyi fakat şunu belirtmak isterim,en önemli hatta çok önemli bir uygulamayı eksik bırakmışsın.Motor yağını bir kabın içine boşalttıktan hemen sonra takacak olduğun sıfır balataları yağın içinde en azından yarım saat bekletmen de gerekirdi ...Ben böyle biliyorum .....Saygılar.
Evet bu hususta bilgisizlikten dolayı bi yanlışımız olmuş:cyclopsan, diğer arkadaşlarında dediği gibi yağın içerisinde beklemesi gerekiyomuş:cat:, şimdilik bi sorun yok inş ileridede sorun çıkarmaz:silent:...
Bu arada bekletmezsek ne gibi sorunlarla karşılaşırız buda merak konusu oldu bende, varsa tecrübe edinen bilgi sahibi arkadaşlarımız dinlemek isterdim iyi forumlar dilerim:rendeer:...
selam bi sorum olucak. debriyaj baskı balatayı yeni değiştirmiştim. saclar ve yaylar değişmedi bu bir süre sonra debriyajın kaçırmasına sebep oolur mu sizce? motor 600 bandit s. ya da yanmış eskimiş yağ buna sebep olabilir mi ?