Kenan Sofuoğlu 2010 Supersport Şampiyonu

Helal sana Kenanım bizim göğsümüzü kabartmaya devam ediyorsun o kadar az desteğin ardından o kadar sıkıntıların ardından sen hala herkese İNSANIN eğer gerçekten inanırsa yapamayacağı hiç bir şey olmadığını inatla kanıtlamaya devam ediyorsun. Seninle tüm Türk halkı gurur duyuyor. Tabi futboldan başka spor dallarıda olduğunu bilenler demek istedim. SEN BİZİM GÖZÜMÜZÜN NURU YÜZ AKıMIZSIN.

seni seviyoruz KENAN:rendeer:
seninle gurur duyuyoruz::coool::
"Ne mutlu TÜRK'üm diyene"

helal olsun kenana!! bence basın yeterli ilgiyi göstermiyo şampiyonumuza...

Arkadaşlar bir karşılama organize edelim karşılıyalım kenan'ı ????

Son zamanarın en güzel haberi buydu sanırım, başarılarının devamını diliyoruz :)

Siteyi açınca şok oldum, gene pc'ye trojan bulaştırmışlar başka siteyi açıyor sandım :)

Basketbolda dünya kupası final macında bisürü devlet büyüğü vardı izleyen.
Dünya 2.cisi olduk televizyon basketbol haberleri,kutlamaları en önemlisi reklamlarıyla doldu taştı.
Sımdı dunya şampiyonumuz var. Onuda haberlerden 2 dakikalık görüntülerle seyrettik ... Basketbol milli takımı cebinden 1 kuruş para cıkarttımı acaba şampiyona süresince ? Bide kenan'a sormak lazım..
Takıldıgım bir diğer nokta ise Kenan canını ortaya koyuyor dünya şampıyonlugunu alıyor. Potaya top sokmaya calısanlar kadar prim yapamıyor. Vallahi yazık . Burda sözünü ettiğim sadece basketbol değil, futbolda'da böyle.
Nurcan taylan'ı niye günlerce konusmadı tv ? ya da dövüşcülerimizi niye konusmuyorlar..
Bir an önce düzelmesi lazım bu zihniyetin.

Ya allah biliyoya hakketti istikrarını hiç bozmadan uğraştı ve başardı tebrikler!!!!!!!!!!!!!!!!

Çok şükür Kenan:cat::rendeer:

Helal olsun. En önemlisi de bundan sonra kimseye ihtiyacın kalmadı, özellikle seni desteklemeyi beceremeyen, senin ne yaptığını anlamayanlara:cat: İşallah en kral takımlarla yarışacak, başarılarına diğerlerini katacaksın:):cat:

Helal Olsun Kenan, Allah yolunu açık etsin.Devlet senin değerini anlayacak da geç olmadan olur inş.

5 ekim de geliyormuş
onlarca hayırsız futbolcuyu nasıl karşıladı taraftarlar
bu evladını da istanbuldaki arkadaşlar karşılasın lütfen ..

tebrikler allah yolunuda bahtını da açık etsin kenan'ın

Bir TÜRK Dünya ya bedeldir.

bu arada kardeşimizin dediği doğru arkadaşlar,karşılama yapılamaz mı şöyle motosiklet.net olarak

bugun formumuzun ana sayfasını yazdım bir enter çok güzel bir şeyle karşolaştım kenan sofuoğlu dunya şampiyonu onu tebrik eder bizlere bu mutluluğu yaşatıgı için ayrica kutlarım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar