Kenan Sofuoğlu 2010 Supersport Şampiyonu

Tüm sezon boyunca her yarışında onun pistte bizim tv başında pc başında nabzımız sürekli yüksekti.Onlarca haberini yaptık bazen üzüldük bazende sevindik ve şuana geldigmizde bunların hepsine degdigini kenan bize gösterdi. Tebrikler Kenan bize bu sevinci yaşattıgın için, tebrikler Kenan motosiklet tutkusunun varolma şavaşı verdigi şu ülkemizden şampiyon çıktın ve son olarak yazıklar olsun sayın devlet büyüklerimiz ve bu ülkenin ileri gelenleri. Kenan'ın yıllardır sürdügünü bu mücadelede 1. lik getirmesine ragman adam gibi destek olmadınız. Basketbolda 2. olduk diye oyunculara çok büyük miktarlarda ödeme yapıldı kenan bize 1. lik getirdi bakalım ona nasıl destek olacaklar.
Ayrıca seneye moto2'de yarışacak bakalım sayın devlet büyüklerimiz ve ülkemizin ileri gelenleri Kenan'a nasıl destek olacak ???

Bu arada şimdi bir tv kanalı açtım adamlar Trabzon Spor Beşiktaş vs.. diyor. Burda bir sporcumuz şampıyon olmuş bunlar hala önümüzdeki maçların duyurusunu yapıyor. Ne diyim bu zihniyetteki bir ülkeden Kenan şampiyon olduya helal olsun Kenan Sofuoğlu:cat:

bazen feysbuktaki gibi yorumlara beğendim tıklaması olsa diyorum şu forumda:)
bu yoruma bayıldım diye tıklıyorum:))

tebrikler gerçekten büyük başarı gurur duydum...kendisi ile ilgili belgeseli izledim gözyaşlarımı tutamadım iki abisini kaybetmiş bu yolda allah ikisine de gani gani rahmet eylesin...şimdi kenana yakışır bir karşılama yapılmalı denildiği gibi tüm motorseverlerle beraber istanbul turu yapılmalı ve en önemlisi yüklü bir prim verilmeli kendisine hemde basketbolculaarın kat be katı...

şunu da belirtmeden edemeyeceğim türk televizyonlarında ne bir canlı bağlantı küçük küçük haber parçaları var...site yönetimini tebrik ediyorum bence basına en iyi tokat olmuş tavrınız...

Sitenin introsu çok güzel olmuş, çok hoşuma gitti :) Hazırlayanın ellerine sağlık :cat:

Şampiyonluk için diyecek birşey yok... Kenan 'bir tanemiz' :rendeer:

Yeni Kenan'lar yetişmesi için hiç adım atılmadı. Umarım önümüzdeki süreçte insanlar (ben dahil) ellerini taşın altına koymaya biraz daha hevesli olurlar ve Kenan'ın bu büyük başarısı itici güç olur...

teşekkürler Kenan göğüsümüzü kabarttın bileğine emeğine sağlık

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dilim döndüğünce açıklıyayım Sinan abi. Kenan Superbike ın alt kategorisi supersport yaşıyordu. Moto2 ise Superbike'ın altında bir kategori değil.
Yine 600cc liklerin yarıştığı Moto Gp nin bir alt kategorisi. Moto 2 den sonrası inş Moto Gp anlıyacağın. Eskiden Moto GP nin altında 125cc ve 250cc lik 2 farklı kat. vardı. Artık 250 liklerin yerine 600lük olan Moto2 yapılıyor.

Şimdi daha iyi anladım.
Teşekkür ederim Kadirim :rendeer:

Ne kadar tebrik etsek azdır..Gururumuzsun ..:cat:
::thanks:::coool::::coool::::coool::

Hepimizi gururlandırdı , daha büyük başarılar alması dileklerimle...

Insan kendini zor tutuyor sevinçten gözlerim doluyo valla tebrikler kenan helal olsun sana

göğüsümüzü kabarttığı için gururdan haykırışlara boğduğu için bizi çok teşekkürler kenan sofuoğlu...
başarılarının devamı dileğiyle Türkiye'nin gururu...

Tebrikler Kenan bize bu sevinci yaşattıgın için, tebrikler Kenan motosiklet tutkusunun varolma şavaşı verdigi şu ülkemizden şampiyon çıktın ve son olarak yazıklar olsun sayın devlet büyüklerimiz ve bu ülkenin ileri gelenleri. Kenan'ın yıllardır sürdügünü bu mücadelede 1. lik getirmesine ragman adam gibi destek olmadınız. Basketbolda 2. olduk diye oyunculara çok büyük miktarlarda ödeme yapıldı kenan bize 1. lik getirdi bakalım ona nasıl destek olacaklar.
Ayrıca seneye moto2'de yarışacak bakalım sayın devlet büyüklerimiz ve ülkemizin ileri gelenleri Kenan'a nasıl destek olacak ???

Bu arada şimdi bir tv kanalı açtım adamlar Trabzon Spor Beşiktaş vs.. diyor. Burda bir sporcumuz şampıyon olmuş bunlar hala önümüzdeki maçların duyurusunu yapıyor. Ne diyim bu zihniyetteki bir ülkeden Kenan şampiyon olduya helal olsun Kenan Sofuoğlu:cat:

:cat: :rendeer:
tebriikler kenan , gurur duydum

:cat::rendeer::cat::rendeer::cat::rendeer:

sofu.jpg

MT' size de ana sayfa için .:cat::rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Her şeyden önce adam gibi bir adam.. O inandı bizlerde ona inandık .. Allah senden razı olsun bir kere daha gözlerimiz yaşardı gurur duyduk ... Yüreğine sağlık .. Yarış boyunca hep korktum ya düşüp puan alamassa diye .. defans yapıp 6.lığa oynasın istedim garanti olsun kupa .. ama o yine asıldı yine asıldı ..

Helal olsun sana bizi böylesine gururlandırdın helal olsun kenan :cat::rendeer::rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hadi hayirli olsun....

::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:

DSCN6416.jpg

DSCN6383.jpg

DSCN6378.jpg

DSCN6376.jpg

DSCN6362.jpg

Kavuklu gorunce sunnet çocugu sandim, kaski kaptim.:p

DSCN6387.jpg

DSCN6396.jpg

Kenan'in patronu, yeni tisort yaptirmislar,kaptim tabi tisortu de.:cherry:

DSCN6415.jpg

DSCN6414.jpg

Bu kiz nerden çikti!!!:cyclopsan
Hanim gormesin keser beni...::23343::

Süper Moderatör (BBRR)
nasıl girdin orlarasen frenk tavuğu :cherry:

kaskı falan boşver son resim süper :cherry:

Yolun açık olsun Kenan. Kesinlikle Türkiye dönüşü karşılanma yapılmalıdır.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sali günü Kenan'i karsilamak için bir organizasyon yapiliyor.
Saliya kadar burada kalacak.
Sali aksami saniyorum 7 gibi Sabiha Gökçen havalimanina inecek.
Yakisir bir karsilama yapin arkadaslar.
Bakin ben burdan size bir dünya sampiyonu yolluyorum....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar