Tüm sezon boyunca her yarışında onun pistte bizim tv başında pc başında nabzımız sürekli yüksekti.Onlarca haberini yaptık bazen üzüldük bazende sevindik ve şuana geldigmizde bunların hepsine degdigini kenan bize gösterdi. Tebrikler Kenan bize bu sevinci yaşattıgın için, tebrikler Kenan motosiklet tutkusunun varolma şavaşı verdigi şu ülkemizden şampiyon çıktın ve son olarak yazıklar olsun sayın devlet büyüklerimiz ve bu ülkenin ileri gelenleri. Kenan'ın yıllardır sürdügünü bu mücadelede 1. lik getirmesine ragman adam gibi destek olmadınız. Basketbolda 2. olduk diye oyunculara çok büyük miktarlarda ödeme yapıldı kenan bize 1. lik getirdi bakalım ona nasıl destek olacaklar.
Ayrıca seneye moto2'de yarışacak bakalım sayın devlet büyüklerimiz ve ülkemizin ileri gelenleri Kenan'a nasıl destek olacak ???
Bu arada şimdi bir tv kanalı açtım adamlar Trabzon Spor Beşiktaş vs.. diyor. Burda bir sporcumuz şampıyon olmuş bunlar hala önümüzdeki maçların duyurusunu yapıyor. Ne diyim bu zihniyetteki bir ülkeden Kenan şampiyon olduya helal olsun Kenan Sofuoğlu:cat:
bazen feysbuktaki gibi yorumlara beğendim tıklaması olsa diyorum şu forumda
bu yoruma bayıldım diye tıklıyorum