[İstanbul - MT]

Öbür hafta içi full çalışıyorum arkadaşımız yıllık izinde ve haftaya yok malesef ama ayın birinden sonra gezilere katılabilirim.:rendeer:
hımm tamam ben 1 ay kadar haftasonları full çalışacam haftayada gezi yaparız inş. haftarası olacak ve iki alternatif sunarız arkadaşlara hangisi uyarsa birine gideriz ama bu hafta ilk geziyi hava güzel olması sebebiyle büyükçekmece gölü ve çevre köylerine düşünüyorum... kısmetse salı günü olacak hava durumunda çarşamba perşembe yağışlı gözüküyor...

Son düzenleme:
125 lık kuzu gıdıyor :(

arkadaslarım abılerım mondıal 125t olan motorumu sattım.
Bılmıyorum akıllılıkmı yaptım yoksa baska bıseymı.
Sımdı yıne mondıal 150zc alacagım fıkırlerınızı alabılıryım?
formu okuyun demeyınm sakın :) zııra okudum sadece sorun anlatmıslar ve herkes kacmıs yıne herzamankı gıbı.

Hafta ıcıne yenı motoruma kavusacagım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 lık kuzu gıdıyor :(

arkadaslarım abılerım mondıal 125t olan motorumu sattım.
Bılmıyorum akıllılıkmı yaptım yoksa baska bıseymı.
Sımdı yıne mondıal 150zc alacagım fıkırlerınızı alabılıryım?
formu okuyun demeyınm sakın :) zııra okudum sadece sorun anlatmıslar ve herkes kacmıs yıne herzamankı gıbı.

Hafta ıcıne yenı motoruma kavusacagım

kardeşim hayırlısı olsun bütçen nedir bilmiyorum ama 125 zn scooter deneyiminden sonra artık vitesli bir japonun zamanı gelmiş diye düşünüyorum

runbelx merhaba nasılsın hocam malasef butcem cok dar ve sıkıntılı olacak bende bır cdf ıstıyordum ya aprılla ama sanırsam yıne cınlı olcak asya 6A baktım bugun 1200 km 1100 tl dedık bakalım kısmet azda olsa cc atladım heheyt :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
runbelx merhaba nasılsın hocam malasef butcem cok dar ve sıkıntılı olacak bende bır cdf ıstıyordum ya aprılla ama sanırsam yıne cınlı olcak asya 6A baktım bugun 1200 km 1100 tl dedık bakalım kısmet azda olsa cc atladım heheyt :D

dostum hayırlı olsun ilanlar kısmına baktınmı ben bir ilan koydum oraya çok kelepir bir motor fiyat da çok ii bir göz gezdir

Cumartesi günü yol yapmak isteyen kimse var mı ?

kısmetse cuma günü ufaktan bir gezi planladık büyükçekmece göl etrafını dolaşmayı düşünüyoruz ve sonrasındada mangal falan geçen hafta sazlıbosna gölünde fazla gezemedik giderken bazı aksilikler sebebiyle geç gittik gezmeye imkan olmadı bu sefer acısını çıkaracaz inş. topic onaylanmadı daha... şuan 6 kişi var gelmek isteyenlere duyurulur.
bu arada bostancıdan jagadam gelecekler arasında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-10-2010-buyukcekmece-golu-gezisi-mangal.html

istanbul duy sesimi mangal ve gezi varrrrrrr....

ben b.çekmecede oturuyorum gelmek isterim.hatta gelirim.hep katılmak istemisimdir bole motor gezilerine.yalnız 2 aydır motor kullanıyorum sorun olur mu :) ?

herkese ıyı aksam nasılsınız abılerım arkadaslarım..

motorsuz kabul edıyormusunuz benı forumunuza :D

işin şakası bır yana bu hafta 6a tamam ınsallah.
CBR ıstıyordum olmadı napalım bunada sukur

05.10.10 yani bu akşam Saat 19:30 gelecek olan Gururumuz Kenan SOFUOĞLU'nu karşılamak için kimler gelecekse parmak kaldırsın....

ben saat 19:00 gibi havaalanı giriş kapısına gelmeden önceki geniş alanda beklemeye başlayacağım gelecek olanlar var ise girişte toplanabiliriz.

19:15 gibi terminal önünde olacağım...

gelmek isteyenlere duyurulur.

Herkese selam,

Bu gün itibariyle ehliyetimi B+A2 ye yükseltmiş bulunuyorum. Birde motor ayarladıkmı Bende Aranızdayım ( Yedikule ) :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar