?????????????
ybr zaten o kadar yakıyor.
?????????????
ybr zaten o kadar yakıyor.
hadi arkadaşlar herkez motorların birer tane resimlerini koysun![]()
3 litreyle 150 km yapanlar var benimki 100 110 da kalıyor normalde 2.5 yakması gerekmiyormu?
![]()
![]()
Kullanımdanda fark eder bujiden fark eder benzinden fark eder lastikden fark eder![]()
peki benim asıl sormak istediğim bi problemmi var yoksa normalmi yani problem bendenmi kaynaklı![]()
merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olacak abimde ybr125 var bende arada bi kullanıyorum fakat motorla seyir halinde giderken (70-80 km ) ışıkara geldiğimde debriyaja basıp sonrada vites küçültüyorum fakat durdugum da ışıklarda motorun stop ettiğini fark ediyorum bide vites düşürürken ya 2 de ya 3 de cat diye bi ses geliyo böle kemikli giriyo bunun sebebi nedir neden kaynaklanıyor acaba bi yardımcı olurmusunuz
kaliteli yağ, sesi bir nebze keser. cr6hsa buji kullanın, hava filtresini temiz tutun ve km.si gelince değiştirin, supaplar ayarlı olsun stop etmez.
geldim geldim merak etme![]()
Zafer gel kardeşim bizim topiğe. benim motoru istediğin kadar kötüleyebilirsin. serbest:cherry:
bugun 136.000 kmde krank ve komple silindir değiştirildi. (ybr125) 3.cü krank 2 komple silindir.
amacımız kötülemek deil gerçekleri göstermek !
ilk seferden sonra kaliteli bilya takmanı umardım.:cherry:
bazı tamirciler var iyi mal takmaz. bazıları var kessen kötü mal takmaz.iyi mal takan tamircileri arkadaşlara söylüyorum araara
bazı noktalarda çok haklısın ama bazı noktalarda da ybr ciler çok haklı
pirelli mt65 aldım 10 gün önce çok memnunum