[Ankara - MT]

hafta içi bi gün akşam incek ahlatlıbel yapalım, gezdikten sonra gözlemeciler de oturur tıkınma muhabbeti yaparız.

eveettt öleyse listeye başlıyorummmm..
Çarşamba veya perşembe akşamı hangisi uygundur??hatta yarın bile olabilir benim zaman sorunum yok :) hatta pazar günü falan olsa sabahlayadabilirdik hoş ben gene sabahlarım da diğer arkadaşlar ne yapar bilmem :)

1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-) (listeyi devam ettirelim lütfenn)

gerginlik var, toplantı yapıp gaz almak lazım
konsey karar versin toplantıyı kim düzenleyecek

Abi bu fotoyu nerden buldun ya cidden düşünmeye başladım ben kaskla ne zaman foto çektirdim böle diye ama çekinmedim :queen: benim burun deliklerim büyük değil o kadar :cherry:

yoksa büyük mü :salut:

Burdan nerde ne zaman buluşacağımızı bildiriyoruz herdaim gelebilirsin sende davete gerek yok yani çıkıp geliyorsun motorun olmasa bile.. :)

eveettt öleyse listeye başlıyorummmm..
Çarşamba veya perşembe akşamı hangisi uygundur??hatta yarın bile olabilir benim zaman sorunum yok :) hatta pazar günü falan olsa sabahlayadabilirdik hoş ben gene sabahlarım da diğer arkadaşlar ne yapar bilmem :)

1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-) (listeyi devam ettirelim lütfenn)

Abi bu fotoyu nerden buldun ya cidden düşünmeye başladım ben kaskla ne zaman foto çektirdim böle diye ama çekinmedim :queen: benim burun deliklerim büyük değil o kadar :cherry:

yoksa büyük mü :salut:

barış, tarık, turgay, vs vs neredesiniz???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------

dur bak bide eski mondialimin taklidini yapam;

klik
cvırç cvırç cvırç cvırç
cvırç cvırç cvırç cvırç
cvıırç cvııırç cvııııırç
cvııııııııırçç cvıııııııırç
.
.
.
cvııııııırçç cvıııııııırçç
.
.
cvıııııırçç
klik

:queen:

abi senin motur haşat!! :queen:

biri beni mi çağırdı :p burdayım ilter hocam:D var mı hareket nereye hemen:D

1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT

Arkadaşlar beni de aranıza alın :) tanışalım kaynaşalım :) her türlü organizasyona varım :)

şimdi güzel kardeşim öyle beni de alınaraya demekle olmaz...
geleceksen, yada gelmek istiyorsan eğer,

1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)Forevermore

yazacaksın ki, adı konsun olayın... ok?? :bounce:

şimdi ona göre yaz bakalım mesajını :cat:

Motorumu alana kadar her akşam, her hafta sonu boştum, motoru aldık, fazla mesaiden kafamızı kaldıramaz olduk, ayaralsan böyle olmaz arkadaş...!!!!

Ben yine utana-sıkıla, zaman ve yer belli olsun ona göre imkanlar doğrultusunda gelip-gelemeyeceğimi bildiricem...

Saygılar sunuyorum...

biri kamber mi dedi ?

1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)trgy

boşlukları doldurun kadroyu kurduk yine 10 numara oyuyorum :bounce:

1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)trgy
7-)
:cool:
9-)
10-) barissp

şaka şaka hepiniz on numarasınız :rendeer:

boşlukları doldurun kadroyu kurduk yine 10 numara oyuyorum :bounce:

1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)trgy
7-)
9-)
10-) barissp

şaka şaka hepiniz on numarasınız :rendeer:

bak seeeen!1 :wiinkk:

arkadaşlar bu arada, tunalı hilmcaddesinin esat kavşağı birleşiminde çevirme var, bütün motorcuları durduruyorlar heberiniz olsun, hani kasksız fln gezmeyin demiyorum (hepinizi bildiğimden :p ) ama hani sigorta muayene fln bazen gözden kaçabiliyor, dikkat edin!!! :cat:

Son düzenleme:
1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)trgy
7-)
9-)forevermore
10-) barissp

geyik yaptık beni de alın aranıza diye ne hor görüyorsunuz yahu :) akranlarınıza çatsanızya :) bilemeyebiliriz :p
tamam ben bu sayfayı takibe geçiyorum buluşma olduğunda ben de varım...

bu arada @ gaccal:
yunus kardeşim yine rotayı belirleyelim de ona göre herkes kesin konuşabilsin... ben yarın akşam yada perşembe akşamı iyi diyorum, buluşma noktası ve gidilecek yer belli olursa, herkes daha kesin kararını verebilir... bak 10 a 2 kişi kaldı... tabi artısını bilmem :D daha Scuderia var ses çıkmadı hiç...

Ooo Sayfayı okuyanlarrr

GaCCaLL, EmoTHEp+, barissp, vw.bora+, MotoGT+

Herkez burda madem nerde ne zaman buluşalım bi beyin cimnastiği yapın bakalım :)

O zaman şöle diyelim

chopperrider Üstadımızın söylediği rotada bi plan program uygulayalım??

Bahçelide buluşup İncek Ahlatlıbel tarafına gidelim diyorum Toplanmayıda madem öle

yarın Saat 19.00 Da bahçeli Metrosunda Buluşalım diyorum ben. Herkeze uyarmı uymaz mı burdan belirtsin öleyse??

Son düzenleme:
Ooo Sayfayı okuyanlarrr

Herkez burda madem nerde ne zaman buluşalım bi beyin cimnastiği yapın bakalım :)

O zaman şöle diyelim

chopperrider Üstadımızın söylediği rotada bi plan program uygulayalım??

Bahçelide buluşup İncek Ahlatlıbel tarafına gidelim diyorum Toplanmayıda madem öle

yarın Saat 19.00 Da bahçeli Metrosunda Buluşalım diyorum ben. Herkeze uyarmı uymaz mı burdan belirtsin öleyse??

saati 19:30 yapalım mı?? hem akşam trafiği de kalmaz, hem de ben etrafta açım AÇIM diye dolanmamış olurum :wiinkk:

Merhabalar ben yeni üye olmakla beraber yeni bir motorcuyum
Aslında prof. bir dağ bisikleti sürücüsüyüm ancak iki tekerde iyi olmam motorda acemi olmam gerçegini değiştirmiyor aranızda acemilere yer varmıı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar