[Ankara - MT]

elvankent; etimesgut - sincan arasında kalan etimesguta bağlı mahalle türüne verilen addır.

teşekkürler gazi üniversitesine (beşevler) 45 -60 dakika uzaklıkta 1+1 veya 2+1 satın almak için ev bakıyorum elvankentte fiyatlar uygun gibi gözüküyo ulaşım konusunda tren ile hallolur sanırım !

teşekkürler gazi üniversitesine (beşevler) 45 -60 dakika uzaklıkta 1+1 veya 2+1 satın almak için ev bakıyorum elvankentte fiyatlar uygun gibi gözüküyo ulaşım konusunda tren ile hallolur sanırım !

Fiyat yorumu yapamam ama fikir olsun diye söyleyim bence Gazi mahallesindeki evlere de bakabilirsin hem okula çok yakın hemde nezih bi yerdir... Sessiz sakin ve de her yere ulaşım açısından yakındır... O bölgede de öğrenci çok diye biliyorum...

fiyat aralığı min 30 bin ile max 40.000 arası evet gazi mahallesini gezdim dolaştım bizim mahalle gibi sanki evler hep bahçeli müstakil 2-3-4 katlı ama gelgelelim beni aşıyor fiyatları. bu sebepten elvankenti düşünüyorum sizlerin de önerileri varsa seve seve dinlerim !
eryaman taraflarına gidip bakıcam haftaya bi de oraları görmek lazım :)

Son düzenleme:
fiyat aralığı min 30 bin ile max 40.000 arası evet gazi mahallesini gezdim dolaştım bizim mahalle gibi sanki evler hep bahçeli müstakil 2-3-4 katlı ama gelgelelim beni aşıyor fiyatları. bu sebepten elvankenti düşünüyorum sizlerin de önerileri varsa seve seve dinlerim !
eryaman taraflarına gidip bakıcam haftaya bi de oraları görmek lazım :)

Şahsi düşüncem Eryaman, Elvankentten daha güzel ama bahsettiğin rakamlara Eryaman'dan biraz zor bulursun gibime geliyor... Sadece tahmin benimkisi belki de vardır araştırmak lazım... Elvankent, Etimesgut, Sincan bölgesi daha uygun fiyat olarak sanırım...

Benimde aklımda bulunsun satan filan olursa bilgi veririm....Umarım gönlüne göre aradığın evi bulursun...

Şahsi düşüncem Eryaman, Elvankentten daha güzel ama bahsettiğin rakamlara Eryaman'dan biraz zor bulursun gibime geliyor... Sadece tahmin benimkisi belki de vardır araştırmak lazım... Elvankent, Etimesgut, Sincan bölgesi daha uygun fiyat olarak sanırım...

Benimde aklımda bulunsun satan filan olursa bilgi veririm....Umarım gönlüne göre aradığın evi bulursun...

NEO çok teşekkür ederim bu semtleri de araştırcam . istedeğim tek şey otobüs dolmuşla mak 40 dk - 1 saat sürecek ayrıca banliyö ya da metro ankaray ile ulaşımda zorluk olmayacak zaten max 1 sene sonra yeni bir motosiklet alıp o çilelerden de kurtulacağım :cherry:

eğer banliyö düşünüyorsan etimesgut daha yakın senin için. elvankent trene uzaktır. anca dolmuş ve otobüslerle gidip gelirsin. etimesgut istasyon cad. sinde uygun evler var diye biliyorum. Hatta kapıcı dairelerini kiraya veriyorlar. eryaman da ise biraz daha pahalı semttir. hatta şöle diyim etimesgut, sincan, elvankent bi tarafa eryaman bi tarafa zaten gittiğinde sende anlayacaksın durumu:) etimesgutta olduğu için iş yerim biliyorum burdaki durumları:)

eğer banliyö düşünüyorsan etimesgut daha yakın senin için. elvankent trene uzaktır. anca dolmuş ve otobüslerle gidip gelirsin. etimesgut istasyon cad. sinde uygun evler var diye biliyorum. Hatta kapıcı dairelerini kiraya veriyorlar. eryaman da ise biraz daha pahalı semttir. hatta şöle diyim etimesgut, sincan, elvankent bi tarafa eryaman bi tarafa zaten gittiğinde sende anlayacaksın durumu:) etimesgutta olduğu için iş yerim biliyorum burdaki durumları:)

motogt yanlış anladın sanırım ben kira için değil satınalmak için arıyorum :)
etimesgut a da bakacam yardımlarınız için çok teşekkür ederim :rendeer:

Arkadaşım eryamanda da bazen uygun fiyatlı evler denk geliyor tavsiyem araştırman. Keçiören tarafına da bakabilirsin. tek vasıta ile ulaşımın olur. elvankent tavsiye etmem arkadaşların dediği gibi ulaşımı problemli...

arkadaşlar önccelikle merhabalar.izmir'den 20 günlük görev için geldim.motosiklet kiralıyabileceğim bir yer arıyorum bildiğiniz bir yer varsa önerirseniz sevinirim.teşekkürler.

klik.
cvırç cvırç cvırç brooooouuuun
dron dron dron dron dron (1100 rpm)
ktak (vizör kapama)
vroooooooooooooon klik vrooooooooooooooon!

o zaman,

klik,
cvırç cvırç grooooon!!
boro horo boro horo..
hor hooorrrrr!!! (aha bu ara gaz, naked de olmazsa olmaz :p)
trrak (vizör kapama)
trak (vites)
groooooooooooooooooooooooooo :p

dur bak bide eski mondialimin taklidini yapam;

klik
cvırç cvırç cvırç cvırç
cvırç cvırç cvırç cvırç
cvıırç cvııırç cvııııırç
cvııııııııırçç cvıııııııırç
.
.
.