Bilgi mi sızdırıyon müdüR?.. Yakışmadı
Günaydın bu arada herkese :rendeer:
hocam e-mail gelmiş bana gezenbilir'den.
ne bilgisi ne sızdırması?
sizi anlamıyorum?
hey bırak kolumu, canımı acıtıyorsun
Bilgi mi sızdırıyon müdüR?.. Yakışmadı
Günaydın bu arada herkese :rendeer:
ilter hocam yoksa tarz mı değiştiriyorsun ducatiden sonra![]()
elvankent; etimesgut - sincan arasında kalan etimesguta bağlı mahalle türüne verilen addır.
teşekkürler gazi üniversitesine (beşevler) 45 -60 dakika uzaklıkta 1+1 veya 2+1 satın almak için ev bakıyorum elvankentte fiyatlar uygun gibi gözüküyo ulaşım konusunda tren ile hallolur sanırım !
fiyat aralığı min 30 bin ile max 40.000 arası evet gazi mahallesini gezdim dolaştım bizim mahalle gibi sanki evler hep bahçeli müstakil 2-3-4 katlı ama gelgelelim beni aşıyor fiyatları. bu sebepten elvankenti düşünüyorum sizlerin de önerileri varsa seve seve dinlerim !
eryaman taraflarına gidip bakıcam haftaya bi de oraları görmek lazım![]()
Şahsi düşüncem Eryaman, Elvankentten daha güzel ama bahsettiğin rakamlara Eryaman'dan biraz zor bulursun gibime geliyor... Sadece tahmin benimkisi belki de vardır araştırmak lazım... Elvankent, Etimesgut, Sincan bölgesi daha uygun fiyat olarak sanırım...
Benimde aklımda bulunsun satan filan olursa bilgi veririm....Umarım gönlüne göre aradığın evi bulursun...
eğer banliyö düşünüyorsan etimesgut daha yakın senin için. elvankent trene uzaktır. anca dolmuş ve otobüslerle gidip gelirsin. etimesgut istasyon cad. sinde uygun evler var diye biliyorum. Hatta kapıcı dairelerini kiraya veriyorlar. eryaman da ise biraz daha pahalı semttir. hatta şöle diyim etimesgut, sincan, elvankent bi tarafa eryaman bi tarafa zaten gittiğinde sende anlayacaksın durumuetimesgutta olduğu için iş yerim biliyorum burdaki durumları
![]()
Evvet Ankara!!! Tekrar merhaba!!! Geri geldim!!! Ne zaman gazlıyoruz??? :queen: