Herkese Selamlar!
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum, bu forumu baştan sona en az 10 kez hatim ettim ve bu motoru almaya geçen ay karar verdim, 2 hafta önce siparişini verdim, fabrikada kalmamış, geçen hafta fabrika üretime geçmiş, bu hafta içi elimde olacak inşallah, bende ilk olarak Dayun Toledo 110 cup motor vardı, iki hafta önce sattım, benim ilk motorumdu, 3000 km'de aldım, hiç motor yaptırmadan 43.000 km'yi gördüm ve sattım, hala da gidiyo maşallah, sattığım çocuk da teşekkür ediyo bana
Kısmetse bu motor benim ilk vitesli motorum olacak. Vitesli kullanıyorum ama çok ustalığım yok, özellikle rodaj döneminde yardımlarınızı esirgemeyip bana hocalık ederseniz minnettar olurum!
Özellikle de 'Üstad Motobey İbrahim Abi' sizin yardımlarınızı bekliyorum!
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...
Öncelikle hoşgeldim diyelim
bu bütün çinli cross topiğine yazarsan gören okuyan arkadaşlar elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır rodaj süresinde ise benim tavsiyem motoru fazla zorlamaman yani yüksek devirde kullanmaman ve 500kmde bir yağ değiştirmenden yana olacaktır.Tabi topikde çok daha bilgili abilerimiz mevcut onlarda yazarlar.