BAYRAM ertesi, ŞEKER gibi GEZİ

oyy oy memleketim....gerçi daha 1 ay oldu gittim geldim ama kan çekiyor be...
tebrikler güzel gezmişsiniz..ama sana artıdan çıkan su ikramı biraz yormuş sanırım...

Yapmayın allah aşkına, kısa süren cross macerasına tekrar başlatacaksınız beni.
Geziniz harika olmuş, tekeriniz düz bassını diyecem ama bunda da teker düz bastımı zevki çıkmaz:)
Tebrikler...

hay maşallah verin gazı verin gazı coşsun millet. adanadan selamlar.

..SAĞOLASIN,kardeşim.En güzel gazlamalar senin olsun.Senden gelecek yeni raporlarda bizim olsun.Raporlarını hasretle bekliyorum bilesin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------

oyy oy memleketim....gerçi daha 1 ay oldu gittim geldim ama kan çekiyor be...
tebrikler güzel gezmişsiniz..ama sana artıdan çıkan su ikramı biraz yormuş sanırım...
..Sende çok SAĞOLASIN hemşehrim,su ikramı gezinin suyu değil tadı,tuzu oldu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------

çok güzel fotolar ON numara olmuş.yakışır edebali torunlarına.
..TEŞEKKÜRLER,dedelerimizin nal seslerinin hala duyulduğu dağlarda,artık bizler gaz sesiyle heryeri inletiyoruz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 ----------

Yapmayın allah aşkına, kısa süren cross macerasına tekrar başlatacaksınız beni.
Geziniz harika olmuş, tekeriniz düz bassını diyecem ama bunda da teker düz bastımı zevki çıkmaz:)
Tebrikler...

..SAĞOLsın arkadaşımda :) anlamadığım bir şey ki :) bu işe kısacıkta olsa bulaşan sıyrılamaz ,nasıl oldu bıraktın.Dilerim eski güzel arazili günlerine geri dönersin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar