Arkadaşlar Yardım Talebi ve Bilgi Paylaşımı: Benim cbf 150 morsikletim var sol arka sinyali kırdım bu ay vizeye girmem gerek onun için sol arka sinyali almam için kople takım halinde stop ve sağ sinyalide almalıyım bu da 85 lira civarı. Buraya kadar tamam ama benim söyle bir fikrim var bir kaç kişiye sordum olmaz dediler ama deneyen varmı merak ediyorum ve aydınlanmak istiyorum... Ön sinyal 40 lira ve sağ ön sinyali sol arka sinyale uydurabilirmiyiz çevirince şekil aynı oluyor ama uyuyormu bilmiyorum, mantık ve şekil olarak oluyor. Acele cevap!
kardeş aynı sorun benim sinyaldede vardı vizeye gitmesi gerekiyordu bende çok kafa yordum bir sağ ön sinyal alayım da dış camını kesip biçip yapıştırayım diye ama kısa bir araştırmadan sonra sağ ön sinyalin 20 tl, arka stop lambasınında 60 tl olduğunu öğrenince aradaki farkın uğraşmaya deymeyeğini düşündüm ve 60 liraya komple arka stop alıp servise taktırdım hiç uğraşmadım ama takması biraz uğraştırıyo arka grenajları komple söküp öyle takılması gerekiyor benim yeni aldığım sıralardı sökmeye cesaret edemedim biryerleri kırar dökerim diye servisteki arkadaşlar hallettiler sağolsunlar..
şekil konusunda haklısın arka sinyaller ön sinyallerin ters dönmüş hali tek farkları sadece önlerde 5 kat, arkalarda 6 kat çizgi var.. :cat: