Motosiklet kısır yapar mı ?

15 Yaşımdan beri motosiklet kullanıyorum,şuan 27 yaşımdayım.Yani 12 senedir motor kullanıyorum.

Burakamın içinden 3 senesini düşersek temiz 9 senedir motor üstündeyim demektir.

Evliyim,bir buçuk yaşında birde oğlum var:)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
15 Yaşımdan beri motosiklet kullanıyorum,şuan 27 yaşımdayım.Yani 12 senedir motor kullanıyorum.

Burakamın içinden 3 senesini düşersek temiz 9 senedir motor üstündeyim demektir.

Evliyim,bir buçuk yaşında birde oğlum var:)

Dostum evladını Allah sana bağışlasın. Yeğenimin gözlerinden öperim.

Bende ateşleme sisteminde sorun olacağını zannetmiyorum.
Ama bu konu iyi geyik sebebi oldu :)
Vuruyorum valla geyiğin dibine :queen:

Kısır olsa da yesek,marulun üzerine bol pul biberli üstüne de limonu gezdirdi mi:pale:

bindiğin motor dandik ise (mondial-kanuni-ramzey.v.s) kısır yapar,araya yastık koymanı tavsiye ederim...ama yamaha-honda v.s ise gerek yok.korkma bişe olmaz..:))) 4 yıl kanuni kullandım,geçen ay yamaha ybr aldım.abi ömrümü boşa çürütmüşüm kötü motorlarda.fiyatı 2 katıda olsa ybr herşeye değiyor.hondada olabilir..:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
kısır yapacağını sanmam da düzgün oturamayanlarda hamilelik yapabilir :queen::queen::queen:

Yapar abi niye yapmasın? Bkz. örnek :)

nereye.jpg

la moto suit toujours le regard du pilote

anlamı çok güzel (motosiklet sürücüsü nereye bakarsa oraya gider)

NEREYE BAKARSAN ORAYA GİDERSİN

bu arad kısr yapmaz ama basur ve kıl dönmesi yapabilir.
dizlerde ve bileklerde romatizma yapabilir.
böbrek rahatsızlıklarına yol açabilir.
yukarıda saydıklarımdan korunmak için bot bellik eldiven gibi şeyler kullanılmalıdır

Burada zamanında iyi geyik dönmüş, şu an vaktim yok önceki sayfalara bakamadım. O yüzden benzeri birşey yazıldıysa kusura bakmayın.

Profesyonel bisiklet yarışçılarının; hani şu günlerce süren turlara katılanların, böyle bir dertten muzdarip olduklarını duymuştum. Sadece duydum diyorum, kulaktan dolma birşey.

Burada zamanında iyi geyik dönmüş, şu an vaktim yok önceki sayfalara bakamadım. O yüzden benzeri birşey yazıldıysa kusura bakmayın.

Profesyonel bisiklet yarışçılarının; hani şu günlerce süren turlara katılanların, böyle bir dertten muzdarip olduklarını duymuştum. Sadece duydum diyorum, kulaktan dolma birşey.

Bırakıyorum bisikleti :queen: :queen:

Motosiklette bacaklar sabit ama, bisiklette daha iyi güç alınması için koltuk yukarda olunca e haliyle bazı yerlerimiz en aşağıda koltukla bir bütün oluyor. Gel git yapa yapa bacaklarımız haliyel aşındırıyor. :)

Amerikada yapılan bir araştırmaya göre de, motosiklet süren bayan ve erkeklerin, sağ avuçlarının ortasında kıllanma olmuyormuş..

kask takmak da beyin hücrelerini öldürüyomuş:pr: şaka bi yana böyle bi şey olmaz motosiklet yıllardır var olan bişey şimdimi bulundu bu zararı::koop::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar