Motosiklet kısır yapar mı ?

Sakası bir yana yapma ihtimali yok degil, mesela kucagında laptop tutmak ısıdan dolayı sprem kalitesini bozuyor. Motorda o kdr sıcaga mahruz kalmasada uzun yolculuklarda korumalı pantalon icinde ısınmıyor degil =)

Şööle Bi Hadise Geçti Başımdan Anlatayım Hep Beraber Gülelim.

Tam Koruma Sağanak Yağış Altında İlerliyorum. Sanırım Montun Fermuar Üzerindeki Astar Rüzgardan Filan Açılmış İçeri Su Almış. Tam Göğüs Kafesimin Orta Yerine Bir Buz Kütlesi Halinde Çarptı Bu İçeri Alınan Su.
Ve Büyük Bir Azimle Türk Kasımdan Aşağı Süzülmek Vasıtası İle Tamda Testislerimin Etrafını Çeviren Bacaklarımdan Oluşan Duvarların Arasında Bir Göl Oluşturdu :)
Buzdan Bir Göl :queen: (Bu Anlattıklarım Tamda 2 Saniye Sürdü)
Hem Yağmur Almayan Korunaklı Bir Yer Bakıyorum Montumu Düzelteyim Diye , Hem Ayağa Kalkıyorum Göle Farklı Yol Verip Aşağıya Süzülmesini Sağlayayım Diye Derken Çok Fena Kaza Yapıyordum Allah Korusun Soona Çocuğum Olmayabilirdi :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen yıl aldığım bi duyuma göre bayan motorcular eskiden erkekmiş :queen:

şimdi anladım bu motorcuların hal ve hareketlerinin neden öyle olduğunu :cherry:

sürekli gürültü yapma çabası, yok yere gaz vermeler falannn, hep bi aralara girme merakı,

meğer hepsi kısırlıktanmış :cherry::cherry::cherry:

Motosikleti
750x
Evet arkadaşlar varmı sistemde sorunu olan? :queen:

Birader sen Denizlinin neresindensin :mrgreen:
Bisiklet ve motosiklet kullanan insanlar kaza yaşamadıkça kısır olmaz tam aksine özellikle bisiklet kullanlarda (hareketden dolayı) prostat hastası olma olasılığı neredeyse sıfır...motosiklet kullanlarda da kısırlık olmaz..olsaydı, ben 4 yaşımdan bu yana bisiklet 16 yaşımdan bu yana da motosiklet kullanıyorum..biri 23 diğeri 16 yaşında iki çocuğum var:wiinkk:

Kısır olacağını sanmıyorum. lakin evde kalacağımız kesin. motorcuya pek kız vermiyorlar :D hele ki choppercıya. (Benim çapulcuya vercek kızım yok len:).

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

Birader sen Denizlinin neresindensin :mrgreen:
Bisiklet ve motosiklet kullanan insanlar kaza yaşamadıkça kısır olmaz tam aksine özellikle bisiklet kullanlarda (hareketden dolayı) prostat hastası olma olasılığı neredeyse sıfır...motosiklet kullanlarda da kısırlık olmaz..olsaydı, ben 4 yaşımdan bu yana bisiklet 16 yaşımdan bu yana da motosiklet kullanıyorum..biri 23 diğeri 16 yaşında iki çocuğum var:wiinkk:

Özer Amca :) :) :)

Bu arada ben iki tuvale ihtiyacı arasındaki süreyi uzun tuttuğum için prostat, bacaklara vuran soğuk hava yüzünden romatizma, ince ve parmaksız eldivenle kışında motor sürdüğüm üçün kireçlenme olacağını düşünüyorum :)

Bu soruya sadece Yuh demek istiyorum. Bilimsellikten bu kadar uzak, saçma sapan koca karı uydurması bir şey daha duymuştum; o da kız çocuklarının bisiklete binmesi ile ilgili. O 1 bu 2. Hala bu kafalar var mı yahu yol 2010 da

Motosikleti
750x
Aha kısırlığı önleyici don yapmış adamlar :queen:
Hala geç kalmış sayılmayız denesekmi,
asdadasd :D:D

Aha kısırlığı önleyici don yapmış adamlar :queen:
Hala geç kalmış sayılmayız denesekmi,
asdadasd :D:D

Don mu:mrgreen: nasıl engelliyormuş peki? çalkalama mekanizması falan mı var:p
Bu aralar bir koç kardeşimizin beyninde de gerileme var:mrgreen: beyin geliştirme don'u ya da don'cuğu var mı acep:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------

Kısır olacağını sanmıyorum. lakin evde kalacağımız kesin. motorcuya pek kız vermiyorlar :D hele ki choppercıya. (Benim çapulcuya vercek kızım yok len:).

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

Özer Amca :) :) :)

Bu arada ben iki tuvale ihtiyacı arasındaki süreyi uzun tuttuğum için prostat, bacaklara vuran soğuk hava yüzünden romatizma, ince ve parmaksız eldivenle kışında motor sürdüğüm üçün kireçlenme olacağını düşünüyorum :)

Neee..amca mı:bounce: sen beni bir görsen 31 sanarsın hihiii...:mrgreen:
bu arada, uzun tutma mümkün olduğunca kısa tut zaptetmeke daha kolay oluyor :mrgreen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Don mu:mrgreen: nasıl engelliyormuş peki? çalkalama mekanizması falan mı var:p
Bu aralar bir koç kardeşimizin beyninde de gerileme var:mrgreen: beyin geliştirme don'u ya da don'cuğu var mı acep:queen::queen:

O koç kardeşlerin beynindeki gerilemenin çaresi yok özer abi :)
Ha sakallı bebek ha sakallı kuşum aydın, ikiside aynı benim için :)

Bkz :

Uploaded with ImageShack.us

asaasdasdasad

Hmmm,yazılanlardan,hararet yüzünden sperm sayısının düştüğü anlaşılıyor.Demekki biz bir ....şak soğutma sistemi imal edebilirsek sorunun üstesinden gelmiş olacağız.Zihni sinir projelerini bekliyoruz:queen:

Çevremdekiler tutturmuş motora binmek kısır yapar diye :) sizce bu ne kadar doğrudur ? Motor üzerinde sarsıntının kısır yapma ihtimali varmıdır. Sonuçta en fazla titreşimi üreme bölgesi alıyor bunun aslı olabilir mi ? :silent:

ucuz malzemeden üretilmiş piyasadaki bilimum çin malı motorların kısır yaptığını bu siteden bizzat okumuştum. detaylı bir araştırırsan bulabilirsin.

hatırladığım kadarıyla haberi özetleyeyim:
ucuz malzeme kullanımı, aşırı vibrasyon(titreşim) ve elekromanyetik koruması olmayan çin malı motorlar özellikle yaydığı elektromanyetik dalgalar yüzünden kısır yapabiliyor yazıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar