Geçen yıl aldığım bi duyuma göre bayan motorcular eskiden erkekmiş :queen:
Birader sen Denizlinin neresindensin :mrgreen:
Bisiklet ve motosiklet kullanan insanlar kaza yaşamadıkça kısır olmaz tam aksine özellikle bisiklet kullanlarda (hareketden dolayı) prostat hastası olma olasılığı neredeyse sıfır...motosiklet kullanlarda da kısırlık olmaz..olsaydı, ben 4 yaşımdan bu yana bisiklet 16 yaşımdan bu yana da motosiklet kullanıyorum..biri 23 diğeri 16 yaşında iki çocuğum var:wiinkk:
Kısır olacağını sanmıyorum. lakin evde kalacağımız kesin. motorcuya pek kız vermiyorlarhele ki choppercıya. (Benim çapulcuya vercek kızım yok len
.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
Özer Amca![]()
![]()
Bu arada ben iki tuvale ihtiyacı arasındaki süreyi uzun tuttuğum için prostat, bacaklara vuran soğuk hava yüzünden romatizma, ince ve parmaksız eldivenle kışında motor sürdüğüm üçün kireçlenme olacağını düşünüyorum![]()
Don mu:mrgreen: nasıl engelliyormuş peki? çalkalama mekanizması falan mı var
Bu aralar bir koç kardeşimizin beyninde de gerileme var:mrgreen: beyin geliştirme don'u ya da don'cuğu var mı acep:queen::queen:

nerden aklına geldi problem mi var?
Çevremdekiler tutturmuş motora binmek kısır yapar diyesizce bu ne kadar doğrudur ? Motor üzerinde sarsıntının kısır yapma ihtimali varmıdır. Sonuçta en fazla titreşimi üreme bölgesi alıyor bunun aslı olabilir mi ? :silent: