Motosiklet kısır yapar mı ?

Adamı motordan soğutmak için bizim milletimizde her numara var.. Adam genç Evlenmemiş Yok motor kısır yapar.. Adamın biri evlenmiş çoluğu-çocuğu var yok kafayı yersin, götün donar vs..

Özel bir hastanede çalışıyorum. Sordum üroloji uzmanına. Bastı kahkahayı :D

435

ben dahil babası motorcu olan çok tanıdığım var.

sanırım yeterli bir cevap.

titreşim değilde sürekli o bölgeye rüzgar yiyoruzya, o bozabilirmi takımları acaba:)

Motosiklet kısır yapmaz. Mutfak robotu mu bu ? Ama belki mantı yapabilir denemek lazım :)

az önce doktora sordum arkadaşlar kesinlikle kısır yapmaz sadece uzun yıllar binildiğinde yani 30-35 yıl prostatın büyümesine sebep olabilirmiş. bencede motorun kısır yapma ihtimali çok az emin olun yürürken veya koşarken daha çok darbe alıyor :queen: bi-otafa bi-butafa rahat rahat binin hatta çin malı motorunuz varsa fizik tedavi merkezi gibi bütün eklemler çalışır.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
az önce doktora sordum arkadaşlar kesinlikle kısır yapmaz sadece uzun yıllar binildiğinde yani 30-35 yıl prostatın büyümesine sebep olabilirmiş. bencede motorun kısır yapma ihtimali çok az emin olun yürürken veya koşarken daha çok darbe alıyor :queen: bi-otafa bi-butafa rahat rahat binin hatta çin malı motorunuz varsa fizik tedavi merkezi gibi bütün eklemler çalışır.

Sanki prostat daha iyi biseymis gibi yazmissin.:p

Sanki prostat daha iyi biseymis gibi yazmissin.:p

zaten 30-35 sene motora binen insan 60 küsür yaşında oluyor motora hiç binmesele bile prostat olma ihtimalı %60
:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

kısırdan daha kötü tabiki şeyinde bir hortum (sonda) musluklu torbası ile dön dur yada sürekli kaçıra kaçıra geszmek hepsi birbirinden kötü çektiğin ağrı sancı hariç tabii

aslında soğuk çarpması yada alttan sıcak vurması sıkıntı yapabilir :D
bir de artcı ile binildiğinde depo ile bir oluyorum, buda sıkıntı yapabilir gibime geliyor :D

Süper bir teori atılmış ortama. :queen: Reklem koken sözler bunlar aldırmayın. Benim silah takır, takır çalışıyor. 18 seneye yakın süredirde motor kullanıyorum. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar