Yıllar yıllar önceydi...Bizim karşı komşumuz olan maddi sıkıntı yaşayan bir aile vardı. O aralarda çok sıkışıklarmış biz arada maddi destek olurduk. Erzakdı-giyecekti v.s. Bi gün balkonda oturuyorum. Beko servisinden iki elemanın geldiğini gördüm ellerinde malzemeler felan bitanede müzik seti. Allah allah hayırdır dedim bu devirde müzik seti kim alacak. Şahsen binada bi ben vardım o müzik setini alabilecek ama bende istememiştim kime gelmişlerdi o zaman ? Neyse dayandım kapıya gözden izliyorum. Baktım bizim karşı komşunun kapısını çalıyorlar. Bekledim dedim yanlış gelmişlerdir. Evin sahibi kapıyı açtı "bizde sizi bekliyorduk buyrun" demesinmi. Vayyy uyanıklar vaaayy. Erzakları bizden temin ediyıorlar arttırdıkları paraylada müzik seti alıyorlar. Lan biz bile alamdık o müzik setini be bide utanmadan beko servisini çağırıyorlar. Çok hayıflanmıştım. İşin ilginci onlar çıkana kadar inatla kapıda gözden bakıyordum. Onlar çıkıyorlarken birde baktım elemanlardan biri iki göz iki çeşme. Diğer elemanda onu teselli ederek çıkıyorlar. Çok merak etmiştim ne oldu diye. Öğrenmek bu güne nasipmiş :cherry:
Tabi mezit abi o zamanlar evli miydi tam hatırlamıyorum ama :queen:
dedim abi evlat sevgisi demek böyle oluyor