Herkeze İyi Bayramlar...
Arkadaşlar benim şuan motorum yok aslında alırım da şuan tam 18 yaşında değilim 5 ay sonra tam 18 olucam ve motoru o zmn almak istiyorum ruhsat ve plakayı üstüme almak için şimdi babamın üstüne alsam sonra bi daha git gel değiştir olcak gerek yok 5 ay daha beklerizbenim sormak istediğim arkadaşlar motoru parlatmak için hangi marka spreyler kullanıyorsunuz ve ne tür bez ile siliyorsunuz ismini ve fiatini söylermisiniz bir de site linki verirseniz sevinirim son olarakta motorun rengi konusunda kararsızım As 125 T alıcam Sarı, Siyah, Vişne Çürüğü bu 3 renk arasında kaldım sizce hangisini alsam
Herkeze İyi Bayramlar...:rendeer:
İyi bayramlar.
Parlatmak için ve koruma amaçlı olarak hepsiburada yada heryerde var. sonax hızlı cila. onu kullanabilirsin. tnr hocam önermişti bende kullanıyorum iyi parlatıyor. silmek içinde mikrofiber bezler var. hakikileri biraz pahalı 20-30 lira civarı. yada güderi deri. oda orta halli. yada çakma fiberler var. 3-5 lira onlarda güzel.
aracın rengine gelince; bende siyahı var. çok güzel alımlı duruyor. heryerde kendini belli ediyor. tam bir çapır havalarında ama buna rağmen bir dezavantajı var tozu dehşet derecede belli ediyor. her gün silmem gerekiyor. yada ben abartiyorum bilmiyorum.
siyah diye tutturmazsan ben oyumu vişneçürüğünden yana kullanayım. bence çok hoş bir renk. süper. :cat: