MT Üyeleri Hangi Motosikleti alir?

tekerlekler ufak olduğu için yatıyor ama 125 zn de çok şirin bir motor o zaman sana hayırlı olsun diyelim

eyvallah şimdiden sagol bakınıyorum sahibinden'de gözlerim şişti wala 1000tl ye güsel buldum temiz bitane ya şimdi kimseciklerde yok konuşacak.sende bilgiliymişsin az önce baktım formda yazdıklarına anlıyorsun motordan bana bir fikir verebilir misin yardımcı ol dicem :)
aslında şu doradolara bittimde pek dayanıklı degilmiş tam istedigim tarz aslında
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-de-2006-model-dorado-beykozda-30147005/detay

temiz zn de buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-as-125-t-asya-nostalji-30295183/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-125-zn-4-000-km-de-acil-30644684/detay
250 mtc de var aslında
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...250-mct-son-fiyat-1300tl-bakmadan-gecme/detay

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim yanlız biz bu konuyu şişirdik gibi geldi istersen sohbet bölümünden devam edelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbul grubu uygundur bence

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem hangi motoru alayim muhabbeti olmasin diye baslik açtim, basligin yarisi hangi motoru alayima döndü.:cherry:
Neyse buna da sükür.:)

Simdi yazilanlarin geneline baktigimda anladigim sey bütçe meselesi.
Yani kibarca deniliyor ki, sen kendi modellerini yazmissin ama biraz uçmussun.
Biz de bu motosikletlere binmek isteriz tabi ama imkanimiz elvermiyor.

Dogrudur.
Ama ben bu topigi kim neye binsin diye akil vermek için açmadim.
Yani benim begendigim motosiklet modelleri türünün en iyi motosikletleri degil.
Hepsini satin alabilecek imkana da sahip degilim.
Sadece bana çok soruldugu için ve üyelerin zevklerini merak ettigim için bu topigi açtim.

Isin gerçegi, istedigim, motosikleti satin alamayacak çok zamanlarim oldu.

Motosiklet heveslisi arkadaslar bilsinler ki, ben zamanin da param neye yetiyorsa, o motosikleti aldim.

Motosikleti tam anlayamadigim yaslarda zevkti.
Ogrendigim de ise, bazen mecburiyet oldu.
Elimdeki para neye yetiyorsa ona bindim.
Hiç de gocunmadim.
Hatta gurur duydum sahip oldugum en dandik marka motosikletlerle.
7 yasimdan beri motosiklet kullaniyorum.
Yani tam 33 sene olmus.
Bu gune kadar benim olan veya benim olmayip da uzerine binmeme izin verilen her motosiklete, buyuk bir heves ve zevkle bindim.
Bazilarindan memnun kalmadim.
Ama ilk bindigim de 7 yasimdaki heyecani yasadim.
Yani boyle biseydir motosiklet.

Her halti bilirsin.
Herseyin inceliginden haberin vardir.
Paran da vardir.
En kralina binersin.
Ama 13 yasinda tur atmak için cebindeki butun parayi verdigin dandik motosikletin verdigi zevki almak için servetin yetmez.
Umarim anlatabilmisimdir.
Sahip oldugunuz motosikletden çok, onun size verdigi hazzin kiymetini bilin....:wiinkk:

abicim ben kimsenin fikrine hayalerine bişi demedim kiii :) gösterdigin motorlar birer canavar dedigin gibi kimine hayal kimine oyuncak (bana oyuncak olmadıgı oldugu kesin ) muhabbete katılmak istedim ama konuyu saptırdım kabul :cherry: tazecik bir üyenin heyecanına verin :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ah be abicim yarama bastın ki benim hayallimdir bu makine ama biraz daha sabır allah kısmet ederse seneye gerçekleştirecem bu hayalimi tam ideal bir makine bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşim bu makine bir kaçıyor ki sorma bir kaç kez kullanmştım

biri benim arabaya takas teklif etmişti bunun lacivertinden :cherry: şu farlarını daha karizmatik yapsalar herşeyi güzel kaslı duruyor lastikleride kalın hoş

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bunu 43 yapabilirmiyim????? :p

Yarin yeni motor alicak olsam bundan sasmam coq.. :bounce:
Acemi olursan tabiki.. :cherry:

Ben hala bindigim zaman ilk günki gibi heyecanlaniyorum yahu..

Remzi motorun gerçekten çok güzel.
Bildigin gibi resmine bakip yorum yapmiyorum.
Tepesine binip anasini aglattim biliyorsun.:cherry:
Alinasi, binilesi guzel bir makina.
Uzun yillar gule gule kullanmani dilerim.
Senin bu aletle tek derdin uzun yol olacaktir.
Onun disinda ömür boyu binilecek bir makina.

uzun yol dedinde küçükken bisikletle uzun yol yapan turistleri görür bende yapcam derdim ama çocuk aklı bisikletle yolculuk bitmez :D hala hayalimdir motorla geze geze yolculuk yapmak güzel bir manzarada durmak yeşile dalmak yeşili topragı koklayarak yol almak:)

asfaltta goldwing . dağ taş toprakta Bmw istiyom ben. iki motorum olsun istiyom :queen: :cherry:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Konu tavsiye isteyeceklerin aklını bulandıracak bir hal almış fakat bende biraz karıştırayım, tuz serpeyim isterim. :)

3 sene önce 33 yaşında aldığım ilk motorum Hyosung Rx125sm ilk önerim olurdu. Bakışların size yönelmesini seviyorsanız, 125 lik ler içinde güçlü, sorunsuz bir motosiklet istiyorsanız Hyosung bence ilk tercihiniz olmalıdır. (Reklamlar :) )

Yalnız ne yaparsanız yapın benim gibi neredeyse perte çıkartacak kaza yapmayın malum markaların mahkemelik durumları yüzünden toparlaması zaman ve uğraşı ister. :silent:

images

Yok ben ilk acemiliği atlattım diyenlere ve sıkışık trafikte yanlaya yanlaya kullanmayı sevenlere! ise Suzuki Drz400sm alınız derim. Yalnız alınız ve poponuzu seviyorsanız uzun saatler kullanmayınız diye de eklerim! :p

2008-suzuki-dr-z400sm-5_460x0w.jpg

Kardeşim para bende tecrübe bende zevk bende diyorsanız da muhtemel tercih Ktm 690sm olabilir hatta olmalıdır derim. :)

KTM%20LC4%20690%20Supermoto%2007.jpg

Dağ, bayır dolaşan asfalta çıkmayan arkadaşlar için Ktm adventure alın arkanıza bakmayın derim. :)

Şimdi hiç alakam olmayan diğer tarzlara geçecek olursak, beğenimi kazanan marka ve modelleri arka arkaya sıralıyorum fakat siz çok kaale almayın.

Çıplak Motosiklet olarak Cbf500 derim her ne kadar artık üretilmese de bence binilecek makinedir.

images

Yarış motosikletleri için fikrimin ''yarış motosikletinin yeri yarış pistidir'' diye tekrar ifade ederek, yarışmayı düşünürsem alacağım motosikletin aşağıdaki gibi birşey olacağını tahmin ederim. Niye diye sormayın bilmiyorum! :)

Modello_Superbike_1198-R-Corse.jpg

Koltukta tv seyreder gibi yol almayı seven arkadaşlara bir Harley yakışır derim. :)

fatboy-web.jpg

Son olarak çilekeş scooter tavsiyem uzun süre kullanılacaksa Aprilia Scarabeo 200 olur. Yok her işe koşarım, yıpratırım satarım diyorsanız da ne alırsanız alın fakat tekeri 'guccük' olmasın derim.

aprilia-scarabeo-200-scooter-review-21272498.jpg

D_R

bide ben sıralayayım:p

ybr 125
er-5
cbr 600 f
yzf r1
naked ise z750
enduro gs650 :):):)

ABD de yaşıyor olsam hemen alırdım ama Türkiye'de beklemem gerek, alacağım 3 tane motor olurdu.
1. si Yamaha Stratoliner

[flash]http://www.starmotorcycles.com/assets/products/mcy/media/vr/2010/10_stratoliner_s_600.swf[/flash]

2. si Goldwing

3. sü herhangi bir japon cross

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar