MT Üyeleri Hangi Motosikleti alir?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Görüldügü üzere bir çok arkadas yanlis anlamis muhabbeti.:)
Bütçe polemigine bile girdik.
Arkadaslar neyi hayal ediyorsunuz diye sormadim.
Paraniz var.
Eh bir suru de seçenek var.
Daldan dala konmayi da seviyorsunuz.
Yani her tarz motora binerim diyorsunuz.
Ne alirsiniz.

Alabiliyormusunuz?
diye sormadim yahu.
Var paraniz.
Hepinize 1000 MTL veriyorum.
En kral motor 50 MTL.
Hadi gidin alin biseyler ve buraya yazin.
Mevzu bu.

"Yinilsün içilsün, meblağ möhöm değel" diyorsun yani
Ben bu lafı biryerden hatırlıyorum ama :silent:

Güzel bir topic..=) Böyle başlıklara ihtiyacımız var. Bıktık o mu bu mu başlıklarından..:p

Bende 4-5 yıllık tecrübemle size bir sıralama yapayım istedim..

1)Motosiklet kullanmaya yeni başlayacaksam ileride hangi cc'ye geçecek olursam olayım tercihim ybr 125 veya cbf150 olurdu... Çünkü her koşulda kullanılabilecek motorlar. Fiyat konusunda da çok da pahalı olduğunu düşünmüyorum. 2.El alınabilirdi de...

2)250cc'de tercihim Hyosung naket veya 250r olurdu. Hem görüntü olarak güzeller hem de fiyatı makul.

3) 500cc sınıfında tartışmasız cbf500 diyorum. Neden derseniz er-5 veya gs500'e göre daha yeni teknolojiyle üretilmiş, daha konforlu, daha karizmatik... er5 sanki ybr gibi duruyor. Gs500'de ise parça sıkıntısı mevcut..

4)600-750cc sınıfında eğer racing alacak olsam biraz da deli doluysam kuşkusuz R6 alırdım. Diğer Racingler yanında halt etmiş..:p Daha agrasif, daha hırçın... Asfaltı yiyor resmen... Enduro tercihimi bmw'den yana kullanırdım bu klasmanda. Veya v-strom olabilirdi. Kros ise xt600-xt660 olabilirdi...

5)1000cc'de ise R1'i tek geçerdim... Görünüş, güç olarak diğerlerinden önde tuttuğum bir motosiklet... Herkesin gözü üstünüzde olur kuşkusuz;)

6)1000+ da ise geçenlerde kullanmış olduğum benim için oldukça lüks olan BMW K1200S olurdu... Neden mi..?

-Teknolojiyi tam anlamıyla son noktaya kadar kullanmış bir motosiklet...
-Uzun yol yapılabilcek (supersport) modelleri arasında 1 numara diyebilirim. Kimseyi yormayacak bir oturuş pozisyonu var. Bu artçı için de geçerli..
-Bir racing gibi 290-300km hızlara rahat ulaşabiliyor.
-tek eksiği önden biçimsiz bir görüntüye sahip oluşu... Far kısmı 98-99 model motosikletleri andırıyor sanki... Ama konfor,kalite,hız diyorsanız tek geçerim...:)

Ducati-agusta gibi modellere değinmek istemedim... Ayrıca Chooper hiç tarzım olmadığı için bahsetmekten bile çekindim...:)

konuya girdiimde 3 sayfa vardı 5. sayfaya anca gelebildim (=

neyse adaş abim güze bi konuya parmağını basmış yine ... Remzi abi sen Türkiye dönüşünde iyi alıştın bence 200 kmde bir benzin almaya :p

şu an motosiklet hiç motosiklet tecrübem olmasa sırası ile
hyosung gt250r
gt250r-white_black-1-1024x745.jpg

keşke bembeyazıda olsaymış bi tane videosu vardı youtubede adam boyamış komple güzeldi
gsx-r 600
Suzuki_GSX-R600_2007_01_1024x768.jpg

yeni kasa 1000rr veya gixer 1000 olurdu
09_CBR1000RR_White.preview.jpg

birde şu yeni 1000rr'ı daha ole araştırmadım ama kiralayıp kullanmıştım motorun çalışma sesi biraz daha değişik dikiş makinası gibi diyebilirim (=
Suzuki_GSX-R_1000_2007.jpg

Son düzenleme:
kalender abi hesaplar coq'tan, boşver vur dibine havyarın istakozun :p

Havyar dedin mi duracan arkadaş:mrgreen:

Ama karidese asla hayır demedim, demem. Gavur 20 USD ye tanesini kemirirken ben Bengladaş te sepetini 1 kasa kolaya yiyiyyordum:mrgreen: Sepet dediğim de en az 20 KG:queen: Madem hesaplar Coq kardeşten, bana sıfır km bir Foresight bulsun o zaman Türkiye de:pale:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Madem hesaplar Coq kardeşten, bana sıfır km bir Foresight bulsun o zaman Türkiye de:pale:

Foresight senin köpegin olsun.
Sen yeterki MTL kabul eden bir kaz bul.:cherry:
Ben hemen bu gece basarim paralari.
Sabaha kadar kurur.:mrgreen:

Foresight senin köpegin olsun.
Sen yeterki MTL kabul eden bir kaz bul.:cherry:
Ben hemen bu gece basarim paralari.
Sabaha kadar kurur.:mrgreen:

İlkay abi bana 25.000 MTL versen yeter. 15000MTL ye bi suzuki buldum. 1000 MTL ye üstüme alırım. 5000 MTL ye de forumdaki motosiklet firmalarını kazıklar koruma alırım :) Gel keyfim gel :D kalan 4000 MTL ye de benzin alırım :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İlkay abi bana 25.000 MTL versen yeter. 15000MTL ye bi suzuki buldum. 1000 MTL ye üstüme alırım. 5000 MTL ye de forumdaki motosiklet firmalarını kazıklar koruma alırım :) Gel keyfim gel :D kalan 4000 MTL ye de benzin alırım :)

Ben hemen oraya geliyorum.
Ben de MTL çok...
Yasadikk:p

klasık tarzda motosıkletlere sempatı ıle bakarım naked tarzı almak ısteyecegım motor kesınlıkle bonnevılle

cafe racer yada bobber kıvamına getırıldıgınde tadından yenmez

23702163aaz.jpg

harleyden olmazsa olmaz

soft tail rocker

28346351am7.jpg

terminator-sketch.jpg

ısteyecegım suratlı teknolojık oyuncakta heralde bu olurdu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar