Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar herkese selamlar. uzun zamandır sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. bende motorsiklet almaya karar vedim ama daha önce motor deneyimim ve tecrübem yok. sizlerden yardım istiyorum. iki model begendim ciri cbf 150 digeri raptör dd250e 9. ikiside farklı tarzda motorlar biliyorum ama aranızda her iki motoruda kullanmış arkadaşlar var sizlerin tecrübelerinden yaralanmak istiyorum. ayrıca motoru alma amacım hafta sonları gezmek vede her hata sonu bursaya gitmek.

yardım eden herkese teşekkür ederim

img3084t.jpg

img3085q.jpg

img3086l.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------

ben nasıl resim atabilirim buraya bi türlü beceremedim imageshack e yükledim resimleri linkini alıp direk yapıştırdım gene olmadı grefik var ona tıkladım gene olmadı nasıl olacak bu iş?

Son düzenleme:
iyi akşamlar.motorumu sattım. artık motor almayı da düşünmüyorum. eski aşkıma yani bisikletime dönüş yapıyorum sevgili arkadaşlar. burdan bana yardımcı olan tüm dostlara çok teşekkürler.herkese sağlıklı kazasız uzun bir ömür dilerim. kendinize iyi bakın.

şimdi kendini bisikletle avutma bence doğan motorun yeri ayrı tabiiki
birde kaça sattın motoru

iyi akşamlar.motorumu sattım. artık motor almayı da düşünmüyorum. eski aşkıma yani bisikletime dönüş yapıyorum sevgili arkadaşlar. burdan bana yardımcı olan tüm dostlara çok teşekkürler.herkese sağlıklı kazasız uzun bir ömür dilerim. kendinize iyi bakın.

Neden motor almayı birdaha düşünmüyorsun?

Eğer bisiklet almaya kararlıysan,benim biiskletimi sana satabilirim.

BMX flatland,tamamen özel kadro,ve alaşım iskelet,freecoaster arka göbek,tamtur (bağamsız) dönebilen gidon,özel boya (renk değiştirebiliyor ve vernikli) krom sele borusu,ön ve arka tekerleklerde alaşım pegler vs.vs.

Motorum 2010 model olup Çorlu Onur Honda servisinden alınmıştır. 24.05.2010 tarihinde trafiğe çıkmıştır. Şuan 2286km'dedir.

Sahip olduğum 4. motosiklet , 2. CBF 150'mdir. Eskisi 2009 modeldi. 8000km yol yapıp satmıştım. Tarz değiştirdim ama memnun kalmadım tekrar sıfır cbf almıdım. Şimdi ise CC büyütmek için satıyorum.

Fiyat : 4000 TL

big_308413049yl.jpg

big_30841304oz3.jpg

big_308413042lr.jpg

big_30841304tij.jpg

big_308413048du.jpg

big_30841304km5.jpg

big_30841304yr4.jpg

Motorun 1000 km bakımı 1,5 ay önce Çorlu Onur Honda'da yapılmıştır. İşlerim nedeniyle pek gezemiyorum. Garajında brandası ile muhafaza edilmektedir. Üzerinde extra olarak Kappa'nın 120 tl değerindeki 35 litrelik çantası bulunmaktadır. Dışarıdan çok büyük gibi durmasa da aslında çok kullanışlı ve geniş hacimli çok kaliteli bir çantadır. Ayrıca motor ve ön grenaj koruma demirleride mevcuttur.

Rodajı itinayla yapılmıştır. Motor asla sağır bırakılmamıştır. Alacak kişi kilometre yaptıkça motordan daha fazla performans alacağını garanti ederim. Yakıt konusunda canınızı kesinlikle sıkmayacak bir başlangıç motorudur. YBR gibi ince değil gayet kalıplı bir yapısı vardır.

Motosiklete yeni başlayacaklara, 2. motosiklet olarak kullanıcaklara tavsiye ederim. Alacak olan kişiye Held'in brandasını da hediye edeceğim. Ayrıca deposunu da dolu vereceğim.Aynaları WIWI ayna takımı ile değiştirilmiştir. Görüş alanı şimdi çok daha iyidir.

Hiçbir borcu harcı yoktur. Vergileri ödenmiştir. Satışı hemen verilecektir.

Gayet temizdir. Her türlü kefilim makinaya. Aklınızdaki tüm soru işaretleri için mesaj veya telefonu kullanabilirsiniz.

Muratcan Berber
Telefon (Cep) 0-542-6111690

Sahibinden.com İlan no: #30841304
Sahibinden.com link = Sıfırdan Farksız Siyah İnci !

topiğin adını değiştirelim CBF 150 alıp satanlar bilgi paylaşım başlığı..

Sezon başlarında ve sonlarında,motorlar herzaman el değiştirir:)

havalar böyle giderse sezon falan kalmayacak gibi geçen sene doğru dürüst kar bile yağmadı bu yıl ne olacak bakalım:silent: şu küresel ısınma dalgası yüzünden ileride torunlara anlatırız artık ''bak evladım biz yıllar önce kışın motora binemezdik kış geldimi motorlarımızı ya satardık ya da temizler yağlar kapalı garajımızda baharın gelmesini beklerdik '' diye :queen:

havalar böyle giderse sezon falan kalmayacak gibi geçen sene doğru dürüst kar bile yağmadı bu yıl ne olacak bakalım:silent: şu küresel ısınma dalgası yüzünden ileride torunlara anlatırız artık ''bak evladım biz yıllar önce kışın motora binemezdik kış geldimi motorlarımızı ya satardık ya da temizler yağlar kapalı garajımızda baharın gelmesini beklerdik '' diye :queen:

:mrgreen:Hakikaten öyle oldu,şöyle iliklerini donduracak bir kış geçmedi.Halbuki burda -24 olurdu ve dışarı çıkmka biraz cesaret gerektiricek kadar ayazlıydı...

Ama geçen kış dediğin gibi,hava soğumadı diyebiliriz.Şöyle diyebilirm,geçen kış doğalgaz faturası olarak aylık 200/250 arası ödedim.Daha önceki kışlarda 280/350 arasında ödemelerim oldu.

Doğru düzgün kış olmıyacak ve motorlarda satılmayacak,bizlerde sürekli bineriz:)

Hayırlısıyla kış gelsede pandalar ortaya bir çıksaydı:p star olanları daha makbul olurdu ammaaa:cherry:

Her ikisinide kullanmış biri olarak tabikide cbf diyorum çok konforlu yol tutuşu daha iyi virajlarda daha güvenilir tabi lastikleri değiştirirsen cbf birazdaha az yakar sıkıştırma oranı ybr ye nazaran birazdaha düşüktür düşük devirlerde maxsimum torku üretir devirli makineye nazaran motor ömrü daha uzun olabilir ben 90 bin km devirmiş ve birkere rektefeye girmemiş cbf kullandım ve gayet memnundum tercih senin

teşekkurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

daha az yakması için hangi lastikleri tavsiye ediyorsunuz

Ben geçen arkadaşın ybr sinr bindim hoşuma gitti,güzel kaliteli bi motor. Ama güven ve güç olarak honda diyorum yine de...

Arka frene basınca devam eden tak tak diye bir ses geliyor, nedendir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar