- Konu Yazar
Arkadaşlar bu Ramzeyin XF125-10V markalı modelyle ilgili Ramzey firmasına gönderdiğim soru ve moralimi bozan cevap.Buyrun kendiniz okuyun...
BEN=
Merhabalar. Ben Gölcük-KOCAELİ 'den Aykut Can. Sayın Ramzey firması.Ramzey XF125-10V markalı modelinizi beğendim. Fiyat konusunda anlaşırsak ve motor beklediğim gibi çıkarsa satın almayı düşünüyorum. Bayiliklerinizden birine gelip motoru denemek istiyorum. Çünkü motoru daha önce hiç yakından görmedim ve sürüşü-konforu hakkında test etmek istiyorum. Nasıl olabilir yardımcı olabilir misiniz? Cevabınızı en kısa zamnda bekliyorum. Saygılar...
RAMZEY=
Merhaba ,
Bu ürün stoklarımızda kalmamıştır.
Devamı da olmayacak bir üründür.
Bilgilerinize sunar , ilginize teşekkür ederiz.
Remzi ÖZTÜRK
Satış Sonrası Hizmetler Müdürü
RAMZEY motosiklet
Cep Tel : 0 533 271 99 05
Ofis Tel : 0 216 304 11 11 (163)
Faks : 0 216 304 03 00
[email protected]
www.ramzey.com.tr
BEN=
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizin stoklarınızda derken hiçbir bayinizde yok mu ? Devamı olmaycak derken yani yedek parçası ve satışı kalktımı ? Birde Yeni modeller gelecek mi ?
RAZMEY=
Merhaba
Evet bayilerde de yok…
Kıyıda köşede kalmış olabilir . Ama bilgimiz yok.
Yedek parça konusunda ise tüm motosikletlerin kullanım ömrü yasa gereği 10 yıldır.
Bu süre içinde firmalar bu ürünlere her türlü SSH desteğini vermek zorundadır.
Bu konu T..C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nın uygulamakta olduğu yasa ile garanti altına alınmıştır.
Bu nedenle ürünlerinizin faturasını muhakkak saklayınız.
Bizim ürünlerimizi tercih ettiğinizde hiçbir zaman parça sıkıntısı yaşamazsınız.
Bilginize
Hoşça kalın
Remzi ÖZTÜRK
RAMZEY motosiklet
[email protected]
www.ramzey.com.tr
Yorumlar size kalmış...
BEN=
Merhabalar. Ben Gölcük-KOCAELİ 'den Aykut Can. Sayın Ramzey firması.Ramzey XF125-10V markalı modelinizi beğendim. Fiyat konusunda anlaşırsak ve motor beklediğim gibi çıkarsa satın almayı düşünüyorum. Bayiliklerinizden birine gelip motoru denemek istiyorum. Çünkü motoru daha önce hiç yakından görmedim ve sürüşü-konforu hakkında test etmek istiyorum. Nasıl olabilir yardımcı olabilir misiniz? Cevabınızı en kısa zamnda bekliyorum. Saygılar...
RAMZEY=
Merhaba ,
Bu ürün stoklarımızda kalmamıştır.
Devamı da olmayacak bir üründür.
Bilgilerinize sunar , ilginize teşekkür ederiz.
Remzi ÖZTÜRK
RAMZEY motosiklet
[email protected]
www.ramzey.com.tr
BEN=
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizin stoklarınızda derken hiçbir bayinizde yok mu ? Devamı olmaycak derken yani yedek parçası ve satışı kalktımı ? Birde Yeni modeller gelecek mi ?
RAZMEY=
Merhaba
Evet bayilerde de yok…
Kıyıda köşede kalmış olabilir . Ama bilgimiz yok.
Yedek parça konusunda ise tüm motosikletlerin kullanım ömrü yasa gereği 10 yıldır.
Bu süre içinde firmalar bu ürünlere her türlü SSH desteğini vermek zorundadır.
Bu konu T..C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nın uygulamakta olduğu yasa ile garanti altına alınmıştır.
Bu nedenle ürünlerinizin faturasını muhakkak saklayınız.
Bizim ürünlerimizi tercih ettiğinizde hiçbir zaman parça sıkıntısı yaşamazsınız.
Bilginize
Hoşça kalın
Remzi ÖZTÜRK
RAMZEY motosiklet
[email protected]
www.ramzey.com.tr
Yorumlar size kalmış...