Motosiklette fırlatma koltuğu

onu boşverde benim aklıma başka bişey geldi.gta san adreasda rocketman yazınca roket çıkıyoduya ona benzer bişi olsa garanti kurtuluruz...:p:p

Sanırım en yaratıcı fikir :p:p Baguvix yazak? hiç ölmeyiz :mrgreen:

Klavyeyi nereye koycaz? :pr: hepsinde bi sorun :p

söyle birşey daha mantıklı gibi, motorun belirli yerlerine çarpışma sensorü koyalım, bu sensörlerde darbe olduğu an yanlarda ve önde kocaman hava yastıkları açılsın, hem motor kurtulur, hem de çarpışma şiddeti azalır. Yukarı fırlarsak kaza anında öbüs mermisi gibi aşırı hızla biyere gireriz, bu sefer hiç kaçış olmaz :S

Çok uzun iş tüpler, güç, içinin yakıtı vs vs .En mantıklısı hava yastığı bence :)

söyle birşey daha mantıklı gibi, motorun belirli yerlerine çarpışma sensorü koyalım, bu sensörlerde darbe olduğu an yanlarda ve önde kocaman hava yastıkları açılsın, hem motor kurtulur, hem de çarpışma şiddeti azalır. Yukarı fırlarsak kaza anında öbüs mermisi gibi aşırı hızla biyere gireriz, bu sefer hiç kaçış olmaz :S

Her türlü bi yere çakılıyoruz, kaderimiz olsa gerek. çıkamayız bu işin içinden. en güzel olanı standart bilindikleri fazla maceraya gerek yok gta oyunu gibi değil bu :D

tmm o zaman benim zırha hava yastığı ekleyelim..10 numara olur:p...hem tır çarptıgındada basıncı azaltır.:queen:

oktay tır sana çarpamaz sen tıra çarparsın arkadan hızla :D tırın sana çarpması için kavşak ve ışık olması lazım :D tır olayını unut. tırın çarptığı motosikletli görmedim ama tıra arkadan çarpan araç çok gördüm. bi tır için değmez o kadar zahmete :D

oktay tır sana çarpamaz sen tıra çarparsın arkadan hızla :D tırın sana çarpması için kavşak ve ışık olması lazım :D tır olayını unut. tırın çarptığı motosikletli görmedim ama tıra arkadan çarpan araç çok gördüm. bi tır için değmez o kadar zahmete :D

biz olaya o şekilde bakmıyoruz abi motosikletten düşünce yerdeyken tır çarpacak o şekilde bakıyoruz:)karayollarında en büyük araç tır olacağı için onun altında kalmaktan kurtulursak hepsınde kurtuluruz..bunun için konu mankenlerimiz tırlar:p

Ohoo tır olmasa şimdiye elimizde tornavida üzerimize monteliyoduk elbiseyi :p
Tır yüzünden yatıyor proje zaten.

Yer gölbaşı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar