Sanırım en yaratıcı fikirBaguvix yazak? hiç ölmeyiz :mrgreen:
o çok uçuk oldu bee...roket işi ii bence..gecenin konusu:SÜRÜCÜYE ROKET TAKILIRSA NE OLUR?
Nereye takılacağı hakkında bi bilgi vermemişsinizHem korumak için tartışıyoruz öndeki arabayı yarıp geçmek için değil
![]()
söyle birşey daha mantıklı gibi, motorun belirli yerlerine çarpışma sensorü koyalım, bu sensörlerde darbe olduğu an yanlarda ve önde kocaman hava yastıkları açılsın, hem motor kurtulur, hem de çarpışma şiddeti azalır. Yukarı fırlarsak kaza anında öbüs mermisi gibi aşırı hızla biyere gireriz, bu sefer hiç kaçış olmaz :S
Çok uzun iş tüpler, güç, içinin yakıtı vs vs .En mantıklısı hava yastığı bence![]()
tmm o zaman benim zırha hava yastığı ekleyelim..10 numara olur...hem tır çarptıgındada basıncı azaltır.:queen:
tmm o zaman benim zırha hava yastığı ekleyelim..10 numara olur...hem tır çarptıgındada basıncı azaltır.:queen:
oktay tır sana çarpamaz sen tıra çarparsın arkadan hızlatırın sana çarpması için kavşak ve ışık olması lazım
tır olayını unut. tırın çarptığı motosikletli görmedim ama tıra arkadan çarpan araç çok gördüm. bi tır için değmez o kadar zahmete
![]()
@@@ eren
@@@ oktay
ankaranın neresindesiniz?