Motosiklette fırlatma koltuğu

Bende memnun oldum :)
Orta yerde buluşup masa başında konuşmamız lazım bu işi :)

neyse konumuza dönelim evet..en güçlü darbelere karşı dayanıklı bir maddeden yapılmış zırhımızın içine baştan sona kadar hava yastıgı döşüyoruz..böylece düşünce..bi yere sert bi şekilde çarpınca... süreklenince...sürüklenirken tır altında kalınca:p..aldıgımız darbeye minimuma indiriyoruz..ve tahminimce ölmeden kazayı atlatmış oluruyozz:)

neyse konumuza dönelim evet..en güçlü darbelere karşı dayanıklı bir maddeden yapılmış zırhımızın içine baştan sona kadar hava yastıgı döşüyoruz..böylece düşünce..bi yere sert bi şekilde çarpınca... süreklenince...sürüklenirken tır altında kalınca:p..aldıgımız darbeye minimuma indiriyoruz..ve tahminimce ölmeden kazayı atlatmış oluruyozz:)

Denesene bi ara oktay yerimize :)

Bu konunun silinmesini talep ediyorum :p:p:p Özele taşıyalım arkadaşlar çalınabilir fikirlerimiz :p:p:p

Denesene bi ara oktay yerimize :)

sizin yardımlarınız olmadan yapamam abii..hem daha tır bulamadım:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

arkadaşlar bence yeni konu açalım;motor kazalarına kesin çözüm bulduk diye bakalım yorumlar ne olacak:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar