Kardeşim iyi yırtmışsın, arkadaşlara teşekkür etmekte de haklısın. ZX-9R dediğin alet 900cc. Ben o nesile yetişemedim ancak ortalama 160-170 beygir güç ürettiğini varsayıyorum (ki muhtemeldir bu civar).
Senin honda civic olsun olsun 120 beygir olsun. Arabanın toplam ağırlığı 1100 kg olsun. Senle ıvır zıvırla beraber 1250kg yapsın.
1250kg / 120hp = 10,41 kg/hp
Yani beygir başına 10,41 kilogram yük düşüyor. Bir de ZX-9R'da vaziyete bakalım. Motor 200kg civarıdır. Senle beraber max 300kg yapar.
300kg / 170hp = 1,76kg/hp
Yani beygir başına 1,76 kilogram yük düşüyor. Motosikletin 2 tekerli olmasından, denge unsurundan, kuvvetli makinalardaki ani kalkışlarda sağa sola yapışabilme, virajda arka tekerin ayarsız gaz yüzünden kayma ihtimallerini arkadaşlar zaten bastıra bastıra ima etmişler. Ben de gücünden bahsedeyim istedim. Şimdi otur düşün, beygir başına sadece 1,76 kilogram güç düşen bir makinayı ben nasıl kontrol edebilirim ?
İşte temel nokta budur bence. Ha ben bunu 40 senelik motor tecrübemle mi yazıyorum ? Hayır, sadece 3 aydır motosiklet ile ilgileniyorum. Ama onlarca döküman (bu forum dahil) okudum internette.
Mesele bundan ibarettir genç kardeşim. Üslup konusunda da hatanı anlaman çok güzel. Ama hatanı anlayıp arkadaşlardan özür dilemen çok çok daha güzel ve erdemli bir davranış. Umarım daha küçük cc ve dolayısıyla daha küçük bir güçte motor tercih ederek bu işe başlayıp, isteğine göre zamanla büyüterek ilerlersin. Like me
Sevgilerle.