[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Bol kazançlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------

Günaydın Millet

Muzaffer abi Kapuzbaşı varmı?

Zafer,
Kapuz başı Ürgüp sonrası için değil mi?
Yoksa Ramazana denk geliyor. Bayram tatilinde de refarandum var.
Günübirlik olurmu o gezi? Nasıl olacak.?:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------

yengeden kayseriye gidecek kadar izin alamamıştır yusuf abi.:queen:

Birader,
Muzaffer abim yenge ile beraber yani izn kağıdı yanında geliyor.:mrgreen:

Günaydın Millet

Muzaffer abi Kapuzbaşı varmı?
Cigüerim sen istersinde olmazmı:rendeer:konuştuğumuz gibi bayramdan sonraki ilk hafta uygunsa yarin toplantıda görüşek ciğerimmm:cat:BU ARADA ADANA İL SORUMLUSU OLACAK şahıs (yöneticimiz uyuyormu beee)bi işe yarasa serçe kesicem:queen:
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Bol kazançlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------

Zafer,
Kapuz başı Ürgüp sonrası için değil mi?
Yoksa Ramazana denk geliyor. Bayram tatilinde de refarandum var.
Günübirlik olurmu o gezi? Nasıl olacak.?:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------

Birader,
Muzaffer abim yenge ile beraber yani izn kağıdı yanında geliyor.:mrgreen:

ben yengeni ikna ederimde senin bu güzel zevkten mahrum kalmış sevgili eşinde bir gelse:bounce:eek:zaman seni bu hususta laf söyleme hakkın olıcak ciğerimmm:queen::queen:

herkese iyi akşamlar............:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

Toplantı yerinizi ve saatini öğrenebilirmiyim acaba? çarşambaları toplanıyordunuz yanılmıyorsam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

çok soru soruyorum galiba ama bi sorum daha olacak mazur görün sevgili abilerim. '' herhangi bi gezi olduğunda, herhalde en düşük cc li benim motorm aranızda, acaba geridemi kalırım? tempoya ayak uyduramammı? kafama takıldı'' bu konu hakkında beni aydınlatabilirmisiniz :) saygılarımla.....

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.

Toplantı yerinizi ve saatini öğrenebilirmiyim acaba? çarşambaları toplanıyordunuz yanılmıyorsam.çok soru soruyorum galiba ama bi sorum daha olacak mazur görün sevgili abilerim. '' herhangi bi gezi olduğunda, herhalde en düşük cc li benim motorm aranızda, acaba geridemi kalırım? tempoya ayak uyduramammı? kafama takıldı'' bu konu hakkında beni aydınlatabilirmisiniz :) saygılarımla.....

çarşamba akşamları,beyazevlerdeki çamlıkta toplanıyoruz.her ne kadar gurubumuzda yüksek cc.li motorlar çoğunluktaysa da,hayır,gezilerde geride kalmazsınız.

Merhaba arkdaşlar,
Akşama katılamayacağım. Şimdiden hepinize iyi sohbetler.
:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 ----------

Günaydın Millet

Vallahi 652cc ile en arkadan geliyorum :queen:

Zafer,
Ama kaç km. hızla en arkadan geliyorsun. 150 ile geliyorsan sıkıntı var.:bounce:

günaydın dostlarım.

çarşamba akşamları,beyazevlerdeki çamlıkta toplanıyoruz.her ne kadar gurubumuzda yüksek cc.li motorlar çoğunluktaysa da,hayır,gezilerde geride kalmazsınız.

bu akşam size katılmayı çok istiyordum ama katılamadım işlerim çok yoğundu çıkamadım, kısmetse birdahaki haftaya. umarım geride kalmam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------

Günaydın Millet

Vallahi 652cc ile en arkadan geliyorum :queen:

:cherry:vallahii benimkide 233 cc var ramzey qm 250 chopper. ilk motorum ve pek hızlı olduğu sayılamaz uzun yola pek çıkmadım ama genelde 110 kmhz. la ilerliyebiliyorum :pale: olmadı siz gidersiniz ben arkadan gelirim :cherry:

Adana İl Temsilcisi
günaydııııın ADANA MT.hadi bakalım,bugün yağmur da yağdırdınız.:wiinkk:

Ben hiç 150 ile gitmedim ki...:cat:

Arkadaşlar,
Herkese hayırlı akşamlar,

Zafer abi,
Latife olsun diye yazdım. Senin sürüş tarz ve prensiplerinin farkındayım.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------

herkeşe iyi akşamlarrr,
virtuemen onlar SS ci 220-240 ile giderler

Cengiz abi,
Kim o 220 - 240 ile giden SS ciler yahu, :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar