[Adana - MT]

evet sevğili abilerim,amcalarım,dedelerim=)
çok sükür geldik.sorunsuz harika bir geziyle gelmeyenler kaçırdı=)

Keyifli geçmesine sevindim.
Daha nice keyifli geziler olsun yeğenim.:cat:

inşallah yusuf amcam.siz gelmediniz ona üzüldüm eksikliğiniz hissedildi.gelseydiniz daha keyfli olurdu ama bi dahakimne inşallah
diyorumki haftaya pazar gezi yapalım 1 kerecik oruç tutmayız şahin sucukları yeriz??

Herkeze günaydın hayırlı işler bol kazançlar.

inşallah yusuf amcam.siz gelmediniz ona üzüldüm eksikliğiniz hissedildi.gelseydiniz daha keyfli olurdu ama bi dahakimne inşallah
diyorumki haftaya pazar gezi yapalım 1 kerecik oruç tutmayız şahin sucukları yeriz??

Herkeze günaydın hayırlı işler bol kazançlar.

Yaw yüksel millet yılda bir kere oruç tutuyor sende adamlara "tutmayın" diyon, olacak işmi şimdi bu :silent:
sucuğu sonrada yesek olur :bounce:

herkese hayırlı iftarlar.... aman abiler ablalar iftarda fazla kacırıpta rahatsız olmayın ..... benden size tavsiye ama ben bile bile cok kacıracam cünkü acık büfe yemek var paramızın karşılıgını almak icin türk aklı işte:queen::queen:

değerli arkadaşlarım demedi demeyin önümüzdeki ayın 18 de ürgüp,göreme gezimiz varrrrrrrrrr.....18,cumartesi sabah çıkış 19 pazar dönüş......burada konaklama ile ilgili çalışma yapacağımmm.gereken bilgiler ileriki haftalarda yayınlayacağımmmmm.syg sevgiler.gelmek isteyen arkadaşlarım liste oluşturmak için kendilerini yazabilirler.YALNIZ..konaklayacağımız yer otel olup gerekli kapora verilmeden rezervasyon işleri olamıyacağınıda belirtirim(..cayan gelmiş gibi ücret ödemek zorundadır..)ben ve eşim
1.güccük muzo ve eşi
2.sel mustafa ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.ismail ustam ve eşi
5,serhat ve eşi(devil)
6.gürsel ve eşi
7.dr ümit
8.dr ali(zehirciydi şimdik fazerci oldu)
9.eray bey ve eşi(hayabusalı)
10.banat yusuf ve (oğlu yada kuzusu)
gelmek isteyen liste oluşturabilir....

herkese mrblar ben okan tanak zealsun/zongshen 100 cup'n ardından yepyeni bir kanuni zebra ile aranıza geri geldim...sizden kalan son hatıra G.Antep Mt ile adana Mt nin amerikan adasındakı bulusmasıydı... Güzel bir gündü O güzel tepsi kadayıfı bora abi iyi hatırlıyordur :)... Nice öyle tablolar görmek dileğiyle herkese mrblar tekrardan

değerli arkadaşlarım demedi demeyin önümüzdeki ayın 18 de ürgüp,göreme gezimiz varrrrrrrrrr.....18,cumartesi sabah çıkış 19 pazar dönüş......burada konaklama ile ilgili çalışma yapacağımmm.gereken bilgiler ileriki haftalarda yayınlayacağımmmmm.syg sevgiler.gelmek isteyen arkadaşlarım liste oluşturmak için kendilerini yazabilirler.YALNIZ..konaklayacağımız yer otel olup gerekli kapora verilmeden rezervasyon işleri olamıyacağınıda belirtirim(..cayan gelmiş gibi ücret ödemek zorundadır..)ben ve eşim
1.güccük muzo ve eşi
2.sel mustafa ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.ismail ustam ve eşi
5,serhat ve eşi(devil)
6.gürsel ve eşi
7.dr ümit
8.dr ali(zehirciydi şimdik fazerci oldu)
9.eray bey ve eşi(hayabusalı)
10.banat yusuf ve (oğlu yada kuzusu)
gelmek isteyen liste oluşturabilir....

Muzaffer abi,
Program içerisinde Kayseri Erciyes' de varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar