[Adana - MT]

[/COLOR]ulennn doktorum ayda yılda bir iftarı hem zevkli hebide cazip olsun diye fikir beyan etmiş.:rendeer:siz gelmicekseniz bahane aramayın:pr:gelenide öp
im,gelmiyenide öpimmm:queen:yarin toplantıda görüşürüz,,,,,,,,,,,gidecekler 1..1...bennnnnnnn,doktorum,ç.gürsel,banat yusuf,kenan(süpriz sanatçı)

[/COLOR]ulennn doktorum ayda yılda bir iftarı hem zevkli hebide cazip olsun diye fikir beyan etmiş.:rendeer:siz gelmicekseniz bahane aramayın:pr:gelenide öp
im,gelmiyenide öpimmm:queen:yarin toplantıda görüşürüz,,,,,,,,,,,gidecekler 1..1...bennnnnnnn,doktorum,ç.gürsel,banat yusuf,kenan(süpriz sanatçı)

Size afiyet olsun :salut:

herkeşe iyi akşamlar,ister gidin ister gitmeyin,benden küçük bir öneriydi,ben gelemem çünküm debriyaj balatam o kadar yere götürmez 1 e takıyorum alıp başını gidiyor bana sen arkadan gel diyor:mrgreen:yarın öğleden sonra gelirse ancak perşemba taktırıram öyle işte ama yarın çamlığa gelebilerem fazla kalmamak kaydıyla malumunuz baboşum ayağı şiştir

günaydın ADANA MT.nin yavaş yavaş kurtlanan motorcuları.:queen:
yaparız bir program.yalnız,iftar için mi olsun bayram sonrası için mi ?:p

virtuemen,hoş geldin.üye olman filan gerekmiyor.buraya takıl,çarşambaları toplantılarımıza katılabilirsen katıl yeter.ha bir de seni tanıyalım,hakkında biraz bilgiverirsen tanımış oluruz seni.

Selamlar; Ben Erdem , 24 yaşındayım , bayan kuaförüyüm 3 aylık bir motor tecrübem var Ramzey QM 250 cc kullanıyorum bu benim ilk motorum. bu siteyi ve sizleri uzun zamandır takip ediyordum paylaşmış olduğunuz tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanmaya çalışıyordum , sonunda siteye üye olma şansını bulabildim. şu sıralar yoğun çalışıyorum ama en kısa zamanda sizlerle tanışmak isterim. saygılar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

GÜNAYDIN herkeslere :rendeer:

Kardeş, o saate benim yetişmem biraz zor olur :pale:

Aramıza hoşgeldin, kendinden biraz bahsetsen iyi olur :cat:

hoşbulduk teşekkürler saygılar..

yunusummmm yiğidimmmmm.yayladda beslen canım:cat:geldiğinde beni gör ifadeni alimm:bounce:gelirken emanetlerimiimi ve sakalımı unutma canimm:queen::queen:

yunusummmm yiğidimmmmm.yayladda beslen canım:cat:geldiğinde beni gör ifadeni alimm:bounce:gelirken emanetlerimiimi ve sakalımı unutma canimm:queen::queen:

günaydın adana mt.

gürsel(demir) abi allah analı babalı büyütsünn biraz geç oldu ama

cengiz abi hem nik hemde tarz degişikligi yapmışsınn yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesinn

yusuf abi seninde yeni hayabusan hayırlı olsunn arka lastik biraz egri gibi :mrgreen::mrgreen: gerçi doğrutmuşlardır.

muzaferr abi bu gün ufak tefek işlerimi adana da halledip kayseriye gidiyorumm 15 gün meyil muddeti aldımm artık adana merkezdeyimm ceyhanı ve motosikleti bırakıyorumm derken resmi olanı yeni birimim koruma şube müdürlügü.
hepinize saygılar bayrama görüşmek üzere :bounce::bounce:

Tünaydın millet :cat:

muzaferr abi bu gün ufak tefek işlerimi adana da halledip kayseriye gidiyorumm 15 gün meyil muddeti aldımm artık adana merkezdeyimm ceyhanı ve motosikleti bırakıyorumm derken resmi olanı yeni birimim koruma şube müdürlügü.

Yeni görev yerin ve yeni görevin hayırlı olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

tayfuncuğum şu an ismail ustanın yanında yazıyorum.sevgilerini sunuyor ayrıca yeni yerine tayininde sana kıyak yaptığını söylüyor:rendeer:artık ismaile bi sakal vermeni rica ediyor.:queen::queen:yeni görevinin kuyruğunu artık doğrultursun dimi canimmmmm:bounce::bounce:

tayfuncuğum şu an ismail ustanın yanında yazıyorum.sevgilerini sunuyor ayrıca yeni yerine tayininde sana kıyak yaptığını söylüyor:rendeer:artık ismaile bi sakal vermeni rica ediyor.:queen::queen:yeni görevinin kuyruğunu artık doğrultursun dimi canimmmmm:bounce::bounce:

bi sakal, bi kuyruk diye diye bi hal oldun :cyclopsan yeter be adaşım allah gözünü doyursun :p :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,

Akşamki toplantı yine çok keyifli ve kalabalıktı, herkese teşekkürler.
Telefonla katılan ve Muzaffer (Fazerr) abim hakkında değerli düşüncelerini aktaran Mustafa abimizede ayrıca teşekkürler.

Tayfun kardeşim,
Seninde yeni görevin ve görev yerin hayırlı olsun.:rendeer:

Heskeslere Merhaba,

Akşam pazarlığı biten Dr.Ali nin motoru için şimdiden hayırlı olsun diyorum, en kısa zamanda kuyruk doğrultmasını ::150:: dört gözle bekliyoruz :mrgreen:

Bugün akşam iftara motorla tekire giden arkadaşlara "afiyet olsun" ::dpac::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar