[Konya - MT]

eskişehirliyim konyada ikamet ediyorum ..Forza ESES

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 ----------

mondial zat hakkında görüş alabilirmiyim beyler..kullananlar,ciddi ve samimi bilgisi olanlar lütfen..teşekkürler

Bugay dostum Elit motordan siparişi verdim Honda cBF 150 alıyorum inşallah. 5 iş günü içinde gelir dediler ama Elit motor için kötü şeyler duydum. Bir bilgin var mı adamlar hakkında? ( söz verdikleri gibi getirmiyorlar filan diyorlar)

Bugay dostum Elit motordan siparişi verdim Honda cBF 150 alıyorum inşallah. 5 iş günü içinde gelir dediler ama Elit motor için kötü şeyler duydum. Bir bilgin var mı adamlar hakkında? ( söz verdikleri gibi getirmiyorlar filan diyorlar)

benim bi kaç parça siparişim vardı çarşamba siparişi verdim cuma ya da pazartesi dediler haftaya çarşamba geldi onun dışında bi aksilik yok yani ben görmedim. Ben pek elit motora uğramıyorum başka ustam var ama sıfır alıyosan elit motorla devam et garantisi bitene kadar.

Motosikleti
'13 Inazuma
arkadaşlar, konya da kanuni den en iyi anlayan usta kimdir? kimi tavsiye edersiniz? seyhan 250c nin bi kaç problemi var. onları göstermem lazım

uzun zamandır girmiyordum vayy
motosiklet net yaşıyormuş
ve konya ggurubundan bi kaç kşide buralardaymış

guruba bağlı kalmadan takılmak isteyen varsa ocu bucu şucu pm atabilir

arkadaşlar, konya da kanuni den en iyi anlayan usta kimdir? kimi tavsiye edersiniz? seyhan 250c nin bi kaç problemi var. onları göstermem lazım

Kunduracılarda adnan usta var elit motorun sırtında kalır ben başka usta bilmem tanımam istersen baktır bi :D

uzun zamandır girmiyordum vayy
motosiklet net yaşıyormuş
ve konya ggurubundan bi kaç kşide buralardaymış

guruba bağlı kalmadan takılmak isteyen varsa ocu bucu şucu pm atabilir

Emre abi cıbır gitti boş geziyom artık bi er 6 f çekersem altıma takılırız :D

Kunduracılarda adnan usta var elit motorun sırtında kalır ben başka usta bilmem tanımam istersen baktır bi :D

Emre abi cıbır gitti boş geziyom artık bi er 6 f çekersem altıma takılırız :D

isabet olmuş :) hayırlısı olsun

al al iyi olur güzel alet bilirim 1-2-3 vites bi bakmıssın 170 desin :)

simdilik free takılıyoruz herhangi bi guruba üye değiliz motor aldiğinda bekleriz
arkadaslarımda 600f - fazer - aprilia benim er5 var simdilik bukadar motor yetiyor bize
ne kadar az olursa o kadar kavgasız gürültüsüz hayırlı oluyor ;)

Son düzenleme:
şöyle fazla değil 3 4 motor antalyaya doğru bi yardırsak tınaztepede birer alabalık öldürüp gelsek diyorum...:p

Çok isterim ama motoru sattıktan sonra bi daha alamadım :D Seneye gelebilirim artık kış yaklaştı motor almam yaza kadar heralde.

Bizde bayramın 1. günü akşama yada 2.gün sabaha gidiyoruz.Buyurun gelin ama çadır kampı yapacaz :p

çok keyifli olurdu ama kardeş bizler emekçi insanlarız:salut: bizimki günübirlik olacak malum mesai nöbet vs derken kamp türü birkaç günlük gezilere şimdilik sadece uzaktan bakmakla yetiniyoruz ama işallah birgün kısmet olursa takılırım iyi eğlenceler sizlere:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 ----------

Çok isterim ama motoru sattıktan sonra bi daha alamadım :D Seneye gelebilirim artık kış yaklaştı motor almam yaza kadar heralde.

kardeş cbf istersen ben satacak gibiyim hesapta olmayan işler çıktı başıma:pr:

kardeş cbf istersen ben satacak gibiyim hesapta olmayan işler çıktı başıma:pr:

Cbf isterim tabi ama bu sene babam almıyor öss senesi ve kış geldiği için :)
Seneye de artık büyük bi motor alırım inşallah :)

Konya mt canlanmaya başladı biraz daha canlansa da büyük geziler düzenlense...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------

Konya napsın emre abi yeni yeni canlanıyor seneye güzel bi grup olacak inşallah :) Sen sattın mı er-5'i ?

bir sorum olacak arkadaşlar bu guruplara katılmak için ne gibi şartlar aranıyor
moto elbisesi çizmesi elldiven kask vs tam tekmil olacak motoruda en az 600 cc mi olacak
motorcu hatta genç ve yakışıklımı olacak.
motosıklet bahane dosluk şahane desek olmazmı yani

mesela ben bir motor hastası olarak ybr 125 ile aranıza girebilirmiyim ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende konyadanım ama malesef daha ehliyetim yok inşAllah 5-6 ay içinde almış olcam ehliyetimi fakat benim motor tecrübem sıfır hiç bir şey anlamıyorum ve 2. el motor almak istiyorum acaba alcağım zaman aranızdan bi usta bana yardımcı olabilir mi malum 2. el sakatlık olmasını istemiyorum daha ilk motorumda. istediğim motor cbr 125

sayın buggin ehliyeti beş ay sonra alacaksan şimdiden yazıl anca alırsın
yani yaz mevsine anca cebe katarsın.
ben dört ay evvel yazıldım anca bu perşembe cebe atıyorum.
.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.....

maalesef 2 ay sonra yaş sınırını doldurmuş olacağım için şimdiden yazılamıyorum :pale:

.....

alosyi dayı senmisin bozkırlı olan

yoksa seni burdada mı bulduk be yav internet çok büyük bir ağ ama nereye getsek seni görürüz be yav
ybrmi aldın en sonunda ne oldu motoran nasıl ybr kaca aldın banada bulalım var sa tanıdıkta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------

Alıntı:
mbuyuk Nickli Üyeden Alıntı
kardeş cbf istersen ben satacak gibiyim hesapta olmayan işler çıktı başıma

kardeş cbf sattınmı duruyormu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar