Geçen pazar 2 caracal 377 kilometre yol yaptık ...
Sabah 10dan,akşam 12 ye kadar yollardaydık...
İstanbuldan Kırklareli Kıyıköye gittik...
Özellikle akşam yolculuğu çok keyifliydi...
Biraz üşüdük ama olsun ..

Sen biraz uzak kalmasan aslında güzel olabilirdi ...
3 caracal yollarda...
Selam, ne güzel walla iki caracal gezmişsiniz çok keyifli geçmiştir tahmin ediyorum

Ben bu zamana kadar hep yalnız çıktım yollara

Yine öyle olacak sanıyorum

Aslında biraz zaman problemim var olmasa Ege üzerinden Marmara oradanda Karadeniz tarafına geçmeyi planlıyordum. Tabii yalnız gitmek keyifli değil özellikle Karadenizde yağmur bastırırsa çok can sıkıcı olabilir

İletişim halinde kalalım belki siz buralara tatile gelirsiniz? Caracal takımı kurarız sonra ben sizi yarı yola kadar yolcu ederim
turanthefirs öncelikle aramıza hoşgeldin. Motosikletinle her zaman keyif dolu sürüşler geçirmeni dilerim.
Ben uzun yolda 70-80-90 hız aralıklarını takip etmeni tavsiye ederim. Arada motoru da dinlendirmiş olursun hem. Zaten gitmek istemiyorsa belli ediyor sana hemen 10dk. durup dinlendirmen iyi olur. Ben kendi adıma bol bol susadığım için yolda 80km'de bir duruyorum en az 5dk
Bunların dışında bugün tekrar uzun yola çıkacak olursam yanıma gaz ve debriyaj telini yedek olarak alırım mutlaka.
Ayrıca motosiklet servislerinde bir sıvı satıyorlar motosikletin lastiği için. Çivi gibi şeyler girdiğinde patlamasını önlüyor bu sıvı. Serviste bende uygulattım 15tl verdim lastiğin içine bu sıvıyı dolduruyorlar tutkal kıvamında bir sıvı. Sonra tekar hava basıyorlar sıvı yayılıyor tamamen lastiğe. İnternetten (ingiltere üretimli) aynı tip uygulamaların videolarını izledim inanılmaz başarılıydı. Benim lastiklere uyguladıkları İzmir'de bir firma tarafından yapılmış(ya da ithal edilmiş) bir üründü. Piyasada satışı yok sanırım böyle servis bayilikleriyle uyguluyorlar. Onu bir araştırmanı ve uzun yola çıkmadan uygulatmanı tavsiye ederim. Şuanda bende deniyorum kesin sonuç nedir bir şey diyemem ama benimkisi sadece tavsiyedir...
Nexagon, burada forumda okumadım ama yolda giderken zinciri kopan falan olmuş mu hiç biliyor musun? Bizim bu çinli zincir sürekli gevşiyor sıktırıyorum arada bir ama acaba yolda beni bırakır mı?

Kore malı O-Ringliler varmış 90-120 TL arasında bir fiyata.