Bu akşamki haber bültenini izlediniz mi?

eee rahat durmazsa o trafikte gereksiz haraketler yaparsa biride çıkıp böyle haberini yapar. Haksızda değiller. Bende onu o şekilde görsem ve düşüp kaza yapsa durup bakmam bile. Ki bir motorcu olarak arıza yapmış yada kaza yapmış motorculara karşı herzaman duyarlı olmuşumdur. Fakat salaklığında alemi yok. Bence

Bu arada düzmece kokusu var buram buram. Adamı gaza getiren muhabirin kendisi bile olabilir.

eee rahat durmazsa o trafikte gereksiz haraketler yaparsa biride çıkıp böyle haberini yapar. Haksızda değiller. Bende onu o şekilde görsem ve düşüp kaza yapsa durup bakmam bile. Ki bir motorcu olarak arıza yapmış yada kaza yapmış motorculara karşı herzaman duyarlı olmuşumdur. Fakat salaklığında alemi yok. Bence

Bu arada düzmece kokusu var buram buram. Adamı gaza getiren muhabirin kendisi bile olabilir.

Hiçç normal haber gibi gelmedi. Hiç ben denk gelmedim böyle gündüz gözü yoğun trafikte motosikletini şaha kaldıran sürücü :) kesinlikle düzmece hocam

Hiçç normal haber gibi gelmedi. Hiç ben denk gelmedim böyle gündüz gözü yoğun trafikte motosikletini şaha kaldıran sürücü :) kesinlikle düzmece hocam

İşin kötüsü bunun biz farkındayız ve okadar küçük bir azınlığızki trafikte korkutucu olanda bu. Sorumsuzca yapılab bir haber yarın bir arkadaşımızın canına mal olabilir. Atv ye mail atmak lazım hep beraber kınama maili. Hatta bir arakdaşımız güzel bir yazı hazırlasa ve atsak camia olarak (kınama babında)

İşin kötüsü bunun biz farkındayız ve okadar küçük bir azınlığızki trafikte korkutucu olanda bu. Sorumsuzca yapılab bir haber yarın bir arkadaşımızın canına mal olabilir. Atv ye mail atmak lazım hep beraber kınama maili. Hatta bir arakdaşımız güzel bir yazı hazırlasa ve atsak camia olarak (kınama babında)

Kesinlikle katılıyorum. Yine bir arkadaşımız matbu hazırlıyabilirse mail atalım.. Tepkimizi bildirmek lazım bi şekilde...

ilk değil ki...

hatırlayanlar olacaktır rüzgarhakan nickli(sonradan üye oldu) hakan isimli arkadaşı yolda gaza getirip türlü hareketler yaptırdılar ve akşam aynı şekilde haberlere servis edildi.

tabi tüm site arkadaşı ayıplayıp kınadı...

kendisiyle ilgili forumumuzda geçen yazıları okuduktan sonra üye olup burada derdini anlattı.abi şöyle yap böyle yap deyip gaza getirmişler.

ilk değil ki...

hatırlayanlar olacaktır rüzgarhakan nickli(sonradan üye oldu) hakan isimli arkadaşı yolda gaza getirip türlü hareketler yaptırdılar ve akşam aynı şekilde haberlere servis edildi.

tabi tüm site arkadaşı ayıplayıp kınadı...

kendisiyle ilgili forumumuzda geçen yazıları okuduktan sonra üye olup burada derdini anlattı.abi şöyle yap böyle yap deyip gaza getirmişler.

Doğrudur hocam. Napalım Rabbime havale ediyorum eğer o şekildeyse. Yüce adalete er geç hesap verir ;)

haber saçmalıktı,atv kendine haber çıkarmış işte,motorcuyu bulmuş anlaşmış

haber saçmalıktı,atv kendine haber çıkarmış işte,motorcuyu bulmuş anlaşmış

Bizim insanımız tv den gördüğünü, duyduğunu, sorgusuz sualsiz, araştırmaksınız doğru olarak kabul edip inanmasından ötürü bunlarda meydanı boş buluyor, böylee düzmece haberler yapabiliyorlar malesef...

aynen katılıyorum bu tür haberler yüzünden yeni motor alacakları motordan söğutuyolar vallaa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte bu ve buna benzer saçma ve gereksiz habercikler yüzünden tv izlemeyi yaklaşık olarak 7-8 yıldır bıraktım ( maçlar ve national kanalları hariç )

İşte bu ve buna benzer saçma ve gereksiz habercikler yüzünden tv izlemeyi yaklaşık olarak 7-8 yıldır bıraktım ( maçlar ve national kanalları hariç )

Hocam siz mantık süzgecinden geçirip böyle karar verdiğiniz için problem yok. Keşke herkez sizin bakış açınızdan bakıp, gördüklerini duyduklarını mantık süzgecinden geçirebilse... O zaman bir sıkıntı olmaz. ;)

atv nın gereksız bır haberı kullanan motorcununda gereksız gosterı yapması olay bu.barı kameralar karısısında yapma adamlar zaten motorcuları kotulemek ıcın fırsat kolluyor:pr:

atv nın gereksız bır haberı kullanan motorcununda gereksız gosterı yapması olay bu.barı kameralar karısısında yapma adamlar zaten motorcuları kotulemek ıcın fırsat kolluyor:pr:

Bence o motosiklet kullanıcısıda akşam haberlerini izledikten sonra çok üzülmüştür... Tabi gaza getirilip yaptırıldıysa. Yok düzmeceyse keyif çatarak izlemiştir amaca ulaşıldığı için.

atv ne zaman objektif bi kanal oldu ki zaten. bide şimdi temelli yanlı oldu. çalık holdinge satıldı ya ondan.

aç kalmış habercılerın anlaşmalı yaptığı haber bu
eğerki değilse o motorcuya yazık dıyememiş ki siz neden trafıkte canavar ve katıllerı cekmıyorsunuz benı dikkate aldığınız kadar onları dıkkate almıyorsunuz dıye yazıklar olsun

ya geçenler de bir alkollü sürücü haberi çıkmıştı..benzinciye giriyor hem pompaya hem arabaya vuruyor..çıkıyor diğer şeride geri geri girip orada birine vuruyor.tekrar ilerleyip tekrar karşı şeritte bir dolmuşa vuruyor..nasıl ballandırmışlardı haberi??? bir kaçgün sonra olayın türkiyede olmadığı internetten bulunup haber yapıldığı çıkmıştı ortaya...hatta tabelalarda bile arapçaya benzer yazılar vardı...buda öyle olmasın???

Dünde bir motosiklet haberi vardı hatta yolu kapamıştı motosikletçiler. İzlediniz mi bilmiyorum. Ya da vefat eden arkadaş foruma üyemiydi onuda bilmiyorum. Lüks bi araba kırmızı ışıkta bekliyen motosikletçiye çarpıp ölümüne neden oluyor. Otomobil sürücüsü serbest bırakılmış ama dün olayın olduğu saatteki kamera görüntüsü ortaya çıkmıştı. Normal kırmızı ışıkta diğer araçlar gibi motosikletli sürücüde bekliyor yeşil yanmasını. Arkadan süratli gelen lüks otomobil motosiklete arkadan çarparak ölümüne neden oluyor... Tam o haberin ardından ertesi gün böyle bir haberin yapılması çok saçma geldi. Yani ne yapmaya çalışıyorlar ya da o habere istinaden mi yapılıyor anlam veremedim..

ya ne zaman bır kamyon durdurmuşlar ne zaman bır beledıye otobüsünün anbulans gıbı kırmızıda gectiğini cevreyı zehırledığını haber etmişler ne zaman kapıda mankenlerı beklerken barların önünde arabaları ile sov yapanları cekmışler ne zaman ne zaman yok artık ben paranoya olmaya başladım bunlar külliyen motosıklete karşı
yada aklıma gelen seneryolar var mesela motosıkletlerın coğalmasından rahatsız olan zengın araba fırmaları satışların azalmasından korktuda engellememı yapıyor bak bak bak paronaya bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar