- Konu Yazar
Hani futbolcunun satılık olanı vardırda maç satar ya,
Bu da bizi satan bir dengesiz bence. Düzmece haber olduğunu düşünüyorum.
:cat::cat::cat: hem fikirim sizle hocam...
Hani futbolcunun satılık olanı vardırda maç satar ya,
Bu da bizi satan bir dengesiz bence. Düzmece haber olduğunu düşünüyorum.
eee rahat durmazsa o trafikte gereksiz haraketler yaparsa biride çıkıp böyle haberini yapar. Haksızda değiller. Bende onu o şekilde görsem ve düşüp kaza yapsa durup bakmam bile. Ki bir motorcu olarak arıza yapmış yada kaza yapmış motorculara karşı herzaman duyarlı olmuşumdur. Fakat salaklığında alemi yok. Bence
Bu arada düzmece kokusu var buram buram. Adamı gaza getiren muhabirin kendisi bile olabilir.
Hiçç normal haber gibi gelmedi. Hiç ben denk gelmedim böyle gündüz gözü yoğun trafikte motosikletini şaha kaldıran sürücükesinlikle düzmece hocam
İşin kötüsü bunun biz farkındayız ve okadar küçük bir azınlığızki trafikte korkutucu olanda bu. Sorumsuzca yapılab bir haber yarın bir arkadaşımızın canına mal olabilir. Atv ye mail atmak lazım hep beraber kınama maili. Hatta bir arakdaşımız güzel bir yazı hazırlasa ve atsak camia olarak (kınama babında)
ilk değil ki...
hatırlayanlar olacaktır rüzgarhakan nickli(sonradan üye oldu) hakan isimli arkadaşı yolda gaza getirip türlü hareketler yaptırdılar ve akşam aynı şekilde haberlere servis edildi.
tabi tüm site arkadaşı ayıplayıp kınadı...
kendisiyle ilgili forumumuzda geçen yazıları okuduktan sonra üye olup burada derdini anlattı.abi şöyle yap böyle yap deyip gaza getirmişler.
haber saçmalıktı,atv kendine haber çıkarmış işte,motorcuyu bulmuş anlaşmış
İşte bu ve buna benzer saçma ve gereksiz habercikler yüzünden tv izlemeyi yaklaşık olarak 7-8 yıldır bıraktım ( maçlar ve national kanalları hariç )
atv nın gereksız bır haberı kullanan motorcununda gereksız gosterı yapması olay bu.barı kameralar karısısında yapma adamlar zaten motorcuları kotulemek ıcın fırsat kolluyorr: