bi Allah ın kuluda durup yardım etmedi .gopekler
Bu kaza bende bir sekel bıraktı.
Beni tanıyan bu sitede ve çevremde bir çok insan var . Choopper kullanmama rağmen full korumayla binemim motorumun üstüne herkeste iyi bilir.
Kazaya şahit olduğum günden itibaren neredeyse sıfır korumayla biniyorum .
Kaza anında sürücü full korumaydı. Arçısıda dizlik hariç . Eldivenlerini kaza yerinin 20 metre uzağında gördüm.
Korumalar bize daha fazla cesaret veren kağıttan zırhlarmı?
Bizler hiç bir yere varamayız sahiplenme yok ancak birimiz öldükten veya sakat kaldıktan sonra yorum yapıyoruz belirli günler düzenlenmeli her sefer ayrı biyerde toplanıp dertlerimizi yaymalıyız herkeze göstermeliyiz sadece burada yorum yaparak biyerlere varamayız sahiplenmeliyiz bi arkadaşımız yolda kaldıgı zaman durup ilgilenmeliyız bugun o kaldı ise yarında ben o başkası kalabilir
Allah rahmet eglesin acılı ailesinede baş saglıgı dilerim yazık oldu hiç yere gitti burada suç motorcularda ve trafik polislerinde bende moto kuryeyım motorsiklet kullanıcıları birbirine sahip çıkmıyo yolda kalsan durup bakmıyolar bile geçenlerde benzinim bitti yolda kaldım yanımdada eşimde vardı ya allah rızası için bi durun bi bakın neden yolda kaldın sorun en az 20 motorcu arkadaş geçti bi kişi durmadı sormadı bile nasıl minibuscüler taksiciler birbirini hiç tanımasa bile sahipleniyo bizde o yok işte sadece hava atma var seninki çin malı senınkı bu malı senınkı 3 lira benımkı 10 lira dururda yardım edersem klasım bozulur diye düşünenler çok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------
boğaz köprüsü gişelerinde kgs bozulduğu için kaldım.dediğin gibi o kadar çok motorcu geçtiki kimse yavaşlamadı bile...en sonunda hiç ummadığım bir şekilde gürülgürül gelen devasa bir harleyli arkadaş durdu.hayrola dedi anlattım.geçti sonra kartını verdi bende geçtim.parasını veriyordum.dalgamı geçiyorsun dedi??bendeki o zaman mct 250 idi...az ama böyleleri...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------
hakimi savcısı yokmu bu ülkenin.
varda o iti salıyorlarsa ve dışarda geziyorsa kanun böle demek ki.
kanun böle ise değiştirmediğimizden demektir.
kanunu değiştirecek kimler benim vekilim git bana huzurlu bir memleket yap dediğimiz koca göbekliler.
kanunları değiştirmeyi beceremiyorsa onları tekrar tekrar meclise yolluyorsak yuh bize. parti ve tarih değişiyor ama vekil isimleri kök salmış bi işden anlamazlar. onları değiştirmek lazım.
merak ediyorum o insan kılıklı şey serbest kalabiliyorsa o anda ölen kardeşimizin bir yakını da kendini kaybedip o şerefsizi öldürseydi acaba serbest kalırmıydı???sanmıyorum...