herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar bnm bir sorunum var mz etz 251 var elimde ve geçen gün çeşmeden gelirken motor durdu birden neyse bi motorcu bulduk filan akü şarj etmiomuş aküyü bağlayıp şarj ettik izmire geldim tabi motorcuda konjektör arızalı filan dedi bulduk aldık taktık ama yinede sorun dvm ediyor sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir[/QUOT
aynısı geçenlerde başıma geldi. şarj dinamosunun ortasındakı donen adı her neyse bılmıyorum elektırık gecırmıyor olabılır motosıklet aku bıtene kadar calısır aku bıtınce stop eder. ona baktır bırde elektronık ateslemeyse okuyucuya bı baktır derım ondanda olabılır. :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
arkadaşlar bende 98 model 301 mz var düz yolda sabıt gazla gıderken raks yapıyor ıkı zamanlı oldugundan dengesız calısır bu aletler ondan oldugunu sanıyorum ama sızın mz lerde aynımı sormadan edemedım
alakası yok ok gibi gidiyo benimkiarkadaşlar bende 98 model 301 mz var düz yolda sabıt gazla gıderken raks yapıyor ıkı zamanlı oldugundan dengesız calısır bu aletler ondan oldugunu sanıyorum ama sızın mz lerde aynımı sormadan edemedım
arkadaşlar mz 301 in ön dişliyi küçültmek istiyorum.
bu konuda bilgisi olan varmı?
mz301' Alıntı:arkadaşlar bende 98 model 301 mz var düz yolda sabıt gazla gıderken raks yapıyor ıkı zamanlı oldugundan dengesız calısır bu aletler ondan oldugunu sanıyorum ama sızın mz lerde aynımı sormadan edemedım
zaten rahat teker yapmak için değiştirecem.Biz denemiştik...Ama dişli sayısını hatırlamıyorum....
Performansında çok fark olmamıştı..Sadece uzunda biraz ağır kaldı... Kalkışlarda teker yapmadan kalkmıyor haberin olsun...
Bir de uzun yolda çok yakarsın.... :cat:
Captan mz etz 251 şanzumanından anlarmısın benim şanzumanında sorun varda yaptırcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------
89 model 251 orjinal 1 . vitesi çalışmıyo ve diğerleride bozuk nasıl olur kaca olur zor olurmu babam yaparım diyo ama elektrik şemasını karıştırırım diyor elektrik şemasında bilgi verirmsin ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------
mz etz 251 elektrik şemasında bilgi verecek varmı ????