Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bygrm dostum.
fotolar çok şeker. beğendim. maaşallah ekliyorum. sen ist üniv. liydin sanırım. bende öyle. hiç hyo culara denk gelmiyorum. servise gittiğim yer deniz köşkler. sordum. epeyce gelen varmış oraya. sezon bitecek. buluşamadık hiç.

Aynı zamanda orta bir sorum olacak. Kontak açtığınızda göstergede hararet göstergesi var. motor çalışınca kayıb oluyor. hararet durumunda ortaya çıkar o ???

selamlar

istanbul uni teknik bilimler 2. öğretimdeyim... akşamları gelirsen oradaki ikitane hyo görebilirsin... :) geçende bende orada bakımını yaptırdım... erdal ustada..

Sorun içinde Sanıyorım senin motosikletin son kasa olanından beyaz ibre falan var ....animasyon yani gauge test esnasından yanıyor butun hepsi... bu hararet göstergesi yağ göstergesi bunlar 250 cc de aktif olmayan ışık ve ikazlardır.. yani bu göstergeler 250 cc olanlarda çalışmıyor sadece 650 cc de bu göstergeler çalışmakta... Senin o görduğun sadece bir animasyonun parçası Teknik olarakta gauge test denmekte..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------

teşekkurlerrr.. :cat:
maşallah, çok temiz, güzel motor...
Fotoğraf çekme konusunda da iyisin :cat:

teşekkur ederimm ..:) Foto çekme konusundada evet yeteneğim var ... bir çok kişinin çekemediği resimleri sadece Sony Cybershot fotoğrafmakinam ile çekebiliyor.. Özelliklede makro çekimler Carlzeiss optiğiyle ve lensleriyle çok guzel oluyor bir kaç örnek.. kendi çektiğim...
(resimler orjinal boyutundadır isteyen bakabilir kaydedbilirsiniz..)
504ece23.jpg

06a3285c.jpg

fcec7f11.jpg

91bc4b8d.jpg

bygrm dostum,
bende beyzaıt tarafındayım. yabancı diller. Hayef fakültesinde. akşamları kaç gibi? Kampüs içindemi yoksa servis demi oluyorsunuz?
Selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yardımın için tşkur ederıım ayaklarım çok rahat yere değiyor ve bnm motorumdanda hafif ama virajlar urkutuyo sadece

ürkecek bi durum yok tecrüben varsa senin kilon boyun çokda fazla önemli olmaz ama ilk defa bincek olsan çok önemli olurdu,çünkü motor agır bi motor ilk başta dar ve yavaş dönüşlerde ayagın yere saglam basması çok önemli alışana kadar baya bi ayak kullanılyo ama dedigim gibi tecrüben varsa sorun olmaz.senin hafifliginle virajda altından kaçmasının bi alakası yok zaten sen acemi oldugun için altından kaçma tehlikesi olcak kadar bi yatma açısına girmiceksin merak etme.

dün yine erdal ustanın yolu gözüktü konjektör değişti ve geldım

haydi geçmiş olsun. seninde erdal usta dediğin avcılar deniz köşklerde olan arkadaş herhalde?
Çukurlu yollarda veya hafif bozuk geçişlerde ön tarafdan "duk duk" diye garip ve pis bir ses gelen varmı? bulamıyorum nedir? önde gevşek birşey yok gibi.
selamlar

Arkadaki tek suspanasiyon öndeki çift 1000tl lik süspansiyondan sanırım daha iyi, duk duk sesi değil ama çukur gibi yerlerden geçerken çok sert vuruyor. Gerçi ben lastikleri çok şişiriyorum onunda etkisi olabilir...

haydi geçmiş olsun. seninde erdal usta dediğin avcılar deniz köşklerde olan arkadaş herhalde?
Çukurlu yollarda veya hafif bozuk geçişlerde ön tarafdan "duk duk" diye garip ve pis bir ses gelen varmı? bulamıyorum nedir? önde gevşek birşey yok gibi.
selamlar

evet o usta. motosıkletı alınca bır tanıdık yonlendırmesıyle oraya gıtmeye baslamıstım ve gayet memnunum. adamlar ısını tam anlamıyla yapıyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

yardımın için tşkur ederıım ayaklarım çok rahat yere değiyor ve bnm motorumdanda hafif ama virajlar urkutuyo sadece

virajda ne fark ederki 20kg fazlasın yada azsın. rüzgarda motorun ustunden ucma yeter (= virajda agırlıgınla donmuyorsunkı gıdona kolunla yaptıgın baskı ıle donuyorsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ben motoru inanılmaz begendim fakat sesi berbat.. Bu durumu degistirebilir miyim ?

değiştirebilirsinde senin begenecegin duruma gelcegini sanmam.orjinali berbat geldiyse sen 4silindir sesi aryosun onuda bu motorda bulamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar