Hayırlısı olsun kardeşim sevindim senin adına güzel makine, senden bi ricam olsun o zaman aldığında bana haber verirsen sevinirim, kaç km kaça aldın vs.![]()
arkadaslar bu motor benı zorlarmı virajlarda yardımlarınızı beklıorum
kafam karma karısık bundan önceki motorum chooperdı
yaş 19 kilo 51 boy 168 cm bı kaç tanıdık motorcular vırajlarrda zorlanırsın dedı kafama takıldı kilom hafif oldugu için sizin düşünceniz nedir
![]()
sizin düşünceleriniz nedir motor virajlarda altımdan gider mi ben öle pek gidecegini sanmıyorum cunku 250lık motor zaten tecrübemde var sadece tarz deişikliği olacak
altımdan gider derken yan yatarmıyız demek istiorum ve öle pek uzun yola çıkan bırı deilim
genel oalarak şehir içi kullanım olacak şehir
yardım eden herkeze sımdıden tşk ederim
sayın.motorcuxx arkadaşım kimse ayranına ekşidemez.ben sahidim 1.yıl içersinde tam 3.tana yamaha R1 Motor Patlattığını kendim gördüm .ama motor sahiplerine sorsan elerinden çıkarmayı düşündüklerinden dolayı motoru hemen garaja kapatın el altından tamircilere satıyorlar gerisi muamma. bu benim gördüklerim çalışan her makina arıza yapa.neticede bunlar kul yapımı..:cat:hyosung ne yaa sayfaya bakıyosun herkes şikayetçi girin honda suzuki yamaha kawasaki'nin sayfalarına bakın şikayet varmı.. olmaz çünkü adamlar motor yapıyor bisiklet değil büyük makina alıcaksan honda,yamaha,suzuki,kawasaki diğerleri yalan..
kardeşim öncelikle selamlar seninle aynı yaşta aynı kilodayım 6-7 (bu sene ile birlikte 7 ) senedir motosiklet kullanıyorum.. 19 yaşındayım bu motoru zpdetdebilme meselesi değil yerine göre altından gider yerine göre durduramassın tamamen tecrbenle alakalı sonuçta 250 cc diyip geçme daha önce e-5 te 140 150 160 km suratlerde kendi kullandığın motorla makasa girdiğini sanmıyorum...
bu motosiklet bu suratleri kolayca yapıyor.. önemli olan bu motorda kendine hakim olmandır..!yoksa devirmekten olduğu yerde duşurmekten olucak olayları geçmelisin bunlar illaki olucak o motor yerede duşucek bir gun ...
fakat virajda altımdan gidermi gibi bir olay tamamıyla senin pilotajınla alakalı gereğinden hızlı girip yatırmaya kalkarsan motoru altındanda gider belli olmayabilir ustundende geçer..allah korusun..
şimdi tecrubene bakarak bu motoru almayı göz önunde bulundur... max 1 hafta zorlanırsın sonra motora adapte olursun .ama tecruben ile ikarus sendromunu ne kadar zamanda aşarsın orası sana kalmış...
ilk racing motosikletin olucağından fazlasıyla gaza geliceksin... sen bu olayları aşıp gaza gelmeyip kendini frenlemesini bilirsen sende bu motoru kullanırsın.. iş beyninde bitiyor ...
bilmem anlatabildimmi?
kilo konusunda arkana ağır birisi alırsan zorlanırsın sadece....yoksa motosikleti zaten kontralar ve ağırlığını kaydırmayla yönetebilirsin...
bende senin gibi aynı kilodayım almayı düşünüyorum hyo sanırım bu yana yatma olayı birazda güçle alakalı bişey
arkadşlar gt 250R satıyorm.motorumu topikten gören arkadşlar bilir.hiç zorlanmamış,diri durumda.hiç bir problemi yok.allaha şükür beni hiç yolda, otoparta bırakmadı.servise sadece rutin bakımları için gitti.
detaylar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...gt-250-r-sade-ducati-kirmizisi-29868779/detay
Beyler karar verdim ve önümüzdeki sezon Yamaha FZ6 Fazer alıp Sport Touring stilini deneyeceğim. Artık GT250R ile olan macerama son vermeyi planlıyorum. Motorumu satıyorum. Acelem yok. Sadece ilan verdim sahibinden.com'a. Aşağıda ilanın adresi mevcut. Egzost konusunda 2 silindirli motordan çıkabilecek en iyi ses olduğunu iddia ediyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tlu-asuman-2010-4500km-7500-tl-30037473/detay