o ses kontagı her actıgımda gelıyordu motoru ılk aldıgımdan berı.
ama dedıgın gıbı akudenmıs abımın akuyu taktım calıstı
abımın akuye takıp doldurdum akuyu benımkıne taktım calıstı ama tekrar bıtıyor aku
sorun şuki benım motor akuyu sarj etmıyorrrrrrrrrrrrr:salut:
ilhan geçmiş olsun bir aku aprası sanada kaçıcak :queen: :rendeer: Akunu mutlaka al yoksa duşuk akım rolanti yi ayarlayan parçayı bozuyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------
hyosung ne yaa sayfaya bakıyosun herkes şikayetçi girin honda suzuki yamaha kawasaki'nin sayfalarına bakın şikayet varmı.. olmaz çünkü adamlar motor yapıyor bisiklet değil büyük makina alıcaksan honda,yamaha,suzuki,kawasaki diğerleri yalan..
hepsinde problemler var kardeşim sanmaki honda,yamaha,suzuki,kawasaki gibi makinalar arıza vermiyor..

burası forum sorunlarımızı problemlerimizi paylaşmak için zaten... motor hakkında bilgi edinebilmek için ....sana bir ton arıza bulurum o söylediğin makinaların isimlerinden sonuçta onlarıda insanlar yapıyor.. hor kullanmazsan bakımını yaparsan buda arıza çıkartmaz. ama hor kullanıp bakım yapmazsan buda arıza çıkartıyo honda,yamaha,suzuki,kawasaki de.. anlatabildimmi ?
haa motoru beğenmiyorsan git diğer sayfalarda enerjini tuket niye gelip hyosung a b....k atıyosun :silent: bu yazınıda yazmaya gerek yoktu çnku bu başlıktaki herkezin bir hyosung yada ST motoru var... alan almış satan satmış.. senin için o doğruysa bizim cuzdanımıza görede bu doğru para olduda bizmi japona binmeyiz dedik :silent: bizim pramız bu motorlar aralığında olduğu surece tabikide bu klasmanda hyo 250R ve Kawasaki 250R ın borusu öter...
şimdi anladınmı :silent: