Rica ederim, resimdeki benim ::utangac: ben yaptığım işlemi söyliyeyim, eski aynanın gidona bağlandığı yerdeki somunu gevşetip, aynayı döndürmek sureti ile çıkarıyorsun,sonra yeni aldığın aynayı yine döndürerek takıyorsun, somun ile de kontra yapıyorsun sabitlensin diye, ben pense ile sıkmıştım elimin altında anahtar olmayınca, siyah boyası biraz çizildi somunun (siz yapmassınız biliyorum )
. Bir de aynayı ayarlarken uc kısmını biraz yukarı ayarlarsan hem yüksek oluyor hemde geniş açı ile heryeri görebiliyorsun, benim boyum da 184 aynaları hiç alçakta kalıyor diye hissetmedim. Kolay gelsin..
Anlatım için teşekkür ederim. Aynayı takmakta sorunum yok fakat tek anlamadığım muğlakta kaldığım nokta nikelajlı aynayı çıkarırken nikelajlı aynaya ait herşeyi mi çıkarıyoruz yani en dipteki beyaz dalgada mı çıkacak ? Çünkü o çıkarsa ayna çok aşağıda oluyor yani yolda giderken birine çarpacak seviyede oluyor neredeyse. Bu arada motosikletin wiwi aynalarla birlikte çok güzel duruyor , tabii motosikletin üstündekide
Allah kaza bela vermesin.