Gezi resimleri hakkında

gezi yapan arkadaşlarım abilerim.. çok güzel resimler paylaşıyorsunuz
elinize sağlık.sizden bir ricam olacak şöyle yüksek cc ss motoru olanlar
makinaların resimlerini birazdaha fazla paylaşırsanız memnun olurum.
biraz gözümüz gönlümüz açılır..biz alamıyoruz bari resimlerine bakalım
içimiz açılsın.. teşekkürler

Gezi resimleri demişsin ve SS'lerden bahsetmişsin, yanlış olmuş. SS sahipleri gezmez, onlar gazlarlar.

Gezseler, durdukları zaman resim çekerlerdi. Ama durmuyorlar ki abi, çıkış noktasında gazı bir açıyorlar, daire şeklinde geldikleri aynı noktada tekrar kesiyorlar. Ne zaman resim çeksinler. :mrgreen:

Ama evlerinin önünde, garajlarında falan çektikleri resimleri paylaşabilirler tabii ki :)

bende birbirine benzeyen 1500 tane özensiz fotoğraf atanlara sesleniyorum bu vesileyle.
atmayın!

slm

Gezi resimleri demişsin ve SS'lerden bahsetmişsin, yanlış olmuş. SS sahipleri gezmez, onlar gazlarlar.

Gezseler, durdukları zaman resim çekerlerdi. Ama durmuyorlar ki abi, çıkış noktasında gazı bir açıyorlar, daire şeklinde geldikleri aynı noktada tekrar kesiyorlar. Ne zaman resim çeksinler. :mrgreen:

Ama evlerinin önünde, garajlarında falan çektikleri resimleri paylaşabilirler tabii ki :)

malesef ınsanın yolda durası gelmıyor:cat::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he yaw onların gezilerinide hiç anlam gidiyolar durmadan geliyolar bide hep otoban nasıl iş hacı yaw nasıl bi zevk..dogayı koklamadan köy kahvelerinde çay içmeden nasıl bi gezi..tabi zevkler tartışılmaz ama konu açıldı yazıyım dedim

he yaw onların gezilerinide hiç anlam gidiyolar durmadan geliyolar bide hep otoban nasıl iş hacı yaw nasıl bi zevk..dogayı koklamadan köy kahvelerinde çay içmeden nasıl bi gezi..tabi zevkler tartışılmaz ama konu açıldı yazıyım dedim

Zevkler ve renkler tartışılmaz işte :wiinkk:

Örneğin gezi amaçları benimki gibi olsaydı, enduro, touring veya naked alırlardı. Topcase ve yançanta, hatta depo üstü çanta takıp, motorlarını eşşek gibi yüklerlerdi.

Şimdi ben bir SS alsam, yahu onu eşşek gibi yükleyemedikten sonra ne yapayım, ne işime yarar benim? Ben istediğim yerde durur, bir ev döşeyecek malzemelerimi etrafa yayar ve piknik yaparım. Sonra 2 saat toparlanır ve kaldığım yerden yola devam eder ve hedefime varırım.

Benim zevk aldığım şey budur, beni kendime getirir, sakinleştirir. Onların anladığı da odur, hayattan o şekilde zevk alırlar.

slm

900 km yola cıktım fotorafmakınemıde alıp çantaya koydum, cıkarıp usenıpte 1 foto cekımeden gerı dondum, yol duz oldumu ruzgar bızım fotomuza fazlasıyla cekıyor, ybr 125 varken ınsan yolda daha ozgur oluyor, cc olunca sadece benzıncıde duruyorsunuz.:rendeer:

yozgat a 1000rr ile en az 20 sefer gidip geldim... 1 adet fotoğraf bile çekmedim.. çünkü sevdiğime gidp geliyordum... 5 dakika bile benim çin önemliydi...

hortlatayım bari konuyu:p cidden dikkatimi çektiği için yazıyorum, neden herkez molada yediği köfteleri ,etleri , dürümlerin resimlerini çekiyo..imkanı olan var olmayan var ..saygılar..

olay budur hocam..hayalimi gerçekleştirmişsin..tek kelimeyle helal olsun:rendeer:..

fotoğraf upload edende sağolsun etmeyende
bu arada kashmar54 zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye bir söz vardır seninki biraz onu anımsatıyor:) yanlış anlama takılıyorum,öyle :)

fotoğraf upload edende sağolsun etmeyende
bu arada kashmar54 zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye bir söz vardır seninki biraz onu anımsatıyor:) yanlış anlama takılıyorum,öyle :)

çeneyi yormuyom ama varsın gözlerimi yorsun.
motorlara bakmakta bana haz veriyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar