fiyatı ve kmsi uygun görünüyor. Bence ustanında onayı alındıktan sonra alınabilecek bir motor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
arkadaşlar 2t li motora nasıl bir egzoz önerirsiniz yanlış anlamayın bazıları gibi 2tli motorda 4t li sesi aramıyorum

:queen: aradıgım biraz daha temiz ses varsa video ve resim paylaşırmısınız tabi fiyatta motorumu satmaktan vaz gecer gibi oldum biraz para ve zaman ayırcam motoruma ve şu kit konusunu açarmısınız kit dediginiz olay sadece ir set degilmi degişmesi gereken herşey kitin içinde mevcut degilmi cidden nasıl bir olaybu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yakıt ve performans konusunada deginirseniz sevinirim bide bişiy daha nette gezerken 2t li motorlar için çilek kokulu yaglara rastladım :cherry: almayı düşünüyorum insanlar motorumu çalıştırdıktan sonra rahatsız olmasın diye ama sizlere danışayım dedim:bounce::bounce:::sos::::sos::
Egsoz olarak GİANELLİ SİLENCER'ı önerebilirim.
Benim sattığım motorda vardı, sesi orjinal egsoza göre daha iyi, yakıtta anlaşılır bir fark yaratmıyor. Ferco motorun derbi için getirdiği egsoz da bu zaten.
Çilek kokulu yağ bende duymuştum ama ne kadar sağlıklıdır bilemem. Sonuçta önemli olan full sentetik kaliteli yağ olması. Yarı sentetik olduktan sonra isterse parfüm gibi koksun kullanma derim.
KİT olayına gelince yanlış hatırlamıyorsam içerisinde silindir, piston,segman alt üst contalar vardı sadece. Bi athena kit vardı, o pist kullanımı içindi ( yani yaramaz alma

) günlük kullanım için değil.
Bir de farklı marka kit vardı ( ama adını hatırlamıyorum) o günlük kullanıma daha uygun diye hatırlıyorum. Ama sonuçta motorun diğer parçaları (krank vs.) 125 cc limitleri dahilinde olduğu için çok sağlam ve dayanıklı olacağını düşünmüyorum. Benim tavsiyem eğer kit almayı düşünüyorsan, motorunun piston segman yenileme vakti geldiği zaman al .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
arkadaşlar ankarada oturuyorum 2 sennenin sonunda derbi almaya karar verdim. Soru sormayacağım çümkü forumun neredeyse 100sayfasını okudum

... Çevrenizde veya sizlerden derbisini satan arkadaş varsa görüşmek isterim tercihen ankarada olsun çünkü işlerim çok yoğun şehirdışına çıkma fırsatı bulamam .. birde ankarada derbiden anlayan ustaların bilgilerini yazabilirmisniz. motoru almadan bir kontrol ettirmek gerekecek malum
Senin gibi bilinçli ve sabırlı kullanıcıları seviyoruz arkadaşım

Forumdan koromako nickli arkadaş motorunu satıyor. Ama kendisi istanbulda.
Maalesef ankaradaki ustalar konusunda pek bilgim yok. Ama ferco motorun sitesinden ankaradaki yetkili servisi öğrenebilirsin.
Hatta senin için ben buldum
FİRMA : RİDER İÇ VE DIŞ TİC.PAZ.SAN.LTD.ŞTİ
ADRES : YENİ İNCEK BULVARI NO:318
İLGİLİ KİŞİ : SITKI TUĞCU BURAK GÜZELOĞLU
TELEFON : 0312 499 36 33
FAX : 0312 499 36 33
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
Bak bu motor da güzelmiş bence daha mantıklı.