Benim sahsı teşhisim. Bilişim dunyasında olduğu gibi yani "kullanıcı hatası"
Cünki hiç bir arkadasımda motosiklet yok daha önce vitesli motor kullanmadım hali ile devirli kullanım nasıldır bilmiyorum devir saati olmadığı için de su devirde bu diyemiyorum da simdi hıza göre kullanıyorum. o zamanda yakıtım güzelmezse teşhisim kayserinin saçma sapan her yerde kırmızı ısığı olan yollarına olacak cünki 1 km bile gitmeden 3 ışık var (evim ile işim arasında)
depoyu fulleyip bir uzun yol yapacağım da henüz benle geziye gidecek kimse yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------
o muhterem arkadas benim. sebebi de malesef benim motorum çok hayırsever olduğu için karburatör tahliye borusundan sebil gibi benzin atıyormus bende motorun altına pek bakmıyordum geçen fark ettim servis gittim zaten 5.000 bakımı gelmişti derken bi baktık ohoo içi kapkahverengi olmuş. simdi temizlendi sehir içinde 10 tl benzin ile 55 km gidiyorum ama ben mi devrinde sakın kullanamıyorum yoksa cok fazla kırmızı işik var sehrin direk göbeğindeyim ondan mı çözemedim inş bir uzun yol yaparsam ortaya cıkacak.
bak o olabilir mahoni kayseriyi bilirim dediğin gibi olabilir sürekli dur kalk yapıyorsan benzin çok yakar özellikle kalkışta çok yakar.
şuan 200kmdeyim depo bittiğinde kmnin fotosunu çekip koyacağım artık inanın yada inanmayın ben gayet memnunum ve olması gereken miktarda yaktığı içinde sorunum yok. Daha evvel dediğim gibi 400cc 600 veya 650cc motor değil bu 0.20-0.25kuruş yaksın 250cc vitesli motor bu.
arbetusta beni onaylayan bir msj atmış görüldüğü gibi 2 kişi olduk