Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler ıyı akşamlar. Motosıkletı alalı 2 hafta oluyor kasksız kullanmamıştım be bugun ara sokakta kasksız hareket edeyım dedım. sankı arka dan çok ses gelıyor. dıslı sesı fren dıskı sesı?? şaşırdım açıkcası kaskı takınca duyulmuyor ama normal kullanımda çok ses var normal mı =)
ön cam ve kafa grenajı zırıltısı kroniktir çift taraflı bantla o sesi biraz azaltabilirsin.frenlerden ses gelmeside yer yapıyordur diske benim 1-2 gün arka frene basınca ses yaptı balatalar yer yapıyo oda geçer zincirde normaldır ve zingirinin yağını eksik etme arada bir temizle tekrar yağla zincirinin ömrünü attırırsın :cat:

bu süreç içersinde motor kapağı hiç açıldı mı yada periyodik bakımlar dışında ağır bir bakım yapıldı mı hiç?
ben açıldığını bilmiyorum debriyaj bile orjinalmiş bitik bitik gidiyor öle bırak ağır bakımı periyodik bile yapılmıyor yağ takviye edip devam ediyoruz

arkadaşlar cbr 125 için kunlanıpta memnun kaldıgınız bır lastık önerebılırmısınız bende cbr varken shınko kunlanıyordum ancak memnun kalmamıstım ben ancak sımdı arkadasımın motoru ıcın bakıyoruz sımdı lastıgı onerılırenız ıcın tesekkurler :)

Bu arka plakalık hala piyasada yok, honda da da yok.

Plakalık iptali yapıp da satmak isteyen varsa sevinirim, yoksa plakalık iptali yapacağım mecburen.

arkadaşlar cbr 125 için kunlanıpta memnun kaldıgınız bır lastık önerebılırmısınız bende cbr varken shınko kunlanıyordum ancak memnun kalmamıstım ben ancak sımdı arkadasımın motoru ıcın bakıyoruz sımdı lastıgı onerılırenız ıcın tesekkurler :)

ben 120-70-17 metzeler Z6 roadtec kullanıyorum.hamuru yumusak ve yol tutusu mükemmel bi lastik kardeşim :cat:.

arakdaşlar motoruna xzenon far taktıran varmı nasıl oluyopr bunda uzun kısa yakabiliyormuyuz ve hengi zenon uyuyor buna bilği verirseniz sevinirim tşkler

ön 80/90 arka 110 pirelli mt 75 kullanıyorum. virajlarda ve frenlemede güvenli. özellikle önceki 4 yıllık arka lastikte yaşadığım arka lastiğin kitleme problemi ortadan kalktı.

bulabilseydim metzeller alacaktım :pr: kısmet mt75miş ama buda iyi bir lastik.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------

Bu arka plakalık hala piyasada yok, honda da da yok.

Plakalık iptali yapıp da satmak isteyen varsa sevinirim, yoksa plakalık iptali yapacağım mecburen.

bnim motora ilk sahibi kuyrugu tamamen kesip plakayı çamurluk içine vidalamış ama ben pek memnun değilim bu durumdan. arka stop, kuyruk ve artçı selesi çamur içinde kalıyor.

illa yapicam diyorsan belki bu ürün işile yarayabilir ama fiyatı yuksek geldi bana

http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=2434

Arkadşlar bugun Ngk İridyum buji taktırdım serviste şimdi ne faydasını görücem faydası vede eksileri neler olacak ?? takan varsa yazablirmi

uzun omur iyi ateşleme tek marşta calısma cok azda olsa ama cok az tork 0 hız artışı fakat psikolojik olarak cok değişen bi motor:mrgreen:

bu makinenin şekli çok hoşuma gidiyor düşük cc sine rağmen gösterge uçmuş...ne kadar aralıklarla sorun çıkarıyor diye sormak istedim cevaplarınızı bekliyorum...:wiinkk:

bu makinenin şekli çok hoşuma gidiyor düşük cc sine rağmen gösterge uçmuş...ne kadar aralıklarla sorun çıkarıyor diye sormak istedim cevaplarınızı bekliyorum...:wiinkk:

cevap olarak:

ivet gençler cbr de en çok km kimde bizim motosiklet servisinde ayak işleri için kullandığımız 2006 cbr 92.000 km yi geçti karşıyaka çevre yolunda hafif yokuş aşağı 150 görmüşlüğü var motorun bitik debriyaj ile hala düzde 120 gidiyor ne yalan söyleyeyim honda hakikaten çok sağlam motor yapmış eskitemedik bir türlü :)

bu süreç içersinde motor kapağı hiç açıldı mı yada periyodik bakımlar dışında ağır bir bakım yapıldı mı hiç?

ben açıldığını bilmiyorum debriyaj bile orjinalmiş bitik bitik gidiyor öle bırak ağır bakımı periyodik bile yapılmıyor yağ takviye edip devam ediyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bunu buraya yazıyorum ama k.bakmayın honda titan formundan cevap alamadım.

Bu honda titan'es Ler kaç model aralığında oluyo yani 2003 ile 2005 arası titan'es herhalde baktığımda genelde bu modele titan'es yazılmış lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

depoyu söktüm de temzlemedm temiz zati =) yalnız benim benzin otomatığı bazen takılı kalıyor ve benzin vermiyor. sordum parça fiyatı 250 lıra :pr: dedim kadere puntalı parcayı parcaladım içinden birtek diyafram çıktı baska hic birşey yok. sasrdım yanı bu kadr cık birşeye 250 lıra yuhh dedrtti...:farao: geri japonladm taktm bakalm ne kadr gidicek...

dun motosikletim benzin otomatiginin diyaframını patlattı. benzini hava filtresine verdi. tekleme yaptı ve benzini akıtmaya başladı. Söktüm ve parçayla çıktım motosikletcilere. Honda nın 250 lira dediği parçayı sadece 10 lıraya buldum ve taktım. sorun kalmadı motosikletimde. sadece 3 haftadr o korkuyla biniyordum. 250 ve 10 sizce sorun nerde?

bunu alacağına gidip servisten orjinal parçayi alsan daha iyi. o kuyruk parçası arka çamurlukla birlikte yekpare bir parça, servisteki fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 80TL idi.

bilemedim valla kesilmişmi kesilmemişmi bende daha yeniyim bu konuda gözüme çarptı koydum linkini.
ozaman servisteki daha mantıklı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar