Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar, aranızda cbr 125 sol ayak üçgeni satan varmı, yada satılan bir yer.
çıkma arıyorum bahçeli evlerde bildiğim bir yer var ama aşırı yüksek fiyat çekiyor her parça soruşumda,

@bugay
@casillas00

Cewaplar için tşk. BEnde pek sabır yok aslında :S 3-4 ay çok fazla bir süre ya :S

Ağustos'ta kursa yazılsam anca Kasım gibi ehliyet alırım sanırsam.... Offf offf :S Nasıl sabredicem yhaww :D

dj_v8' Alıntı:
buji değişiyo yağ değişiyo zincir yağlanıp temizleniyo(servisten servise göre ama sen üstüne basarak tembihle)hava filitresi temizleniyo zincir fln geriliyo işte o kadar.başka yaptıkları bişey yok.50 ile 60 TL arası değ*işebilir fiyatıda kardeşim :cat:
çok sağolasın kardeşim..:bounce:

Haftaya cumartesi direksiyon sınavı :D ardından kredi işini ayarlarsam inşallah sizlerin yardımıyla banada artık bi motor alırız :) kask, mont vs herşeyi tamamladım bi ehliyet bi motor kaldı :) olmadı siteden tanıdık bildik motosiklet satan arkadaşlardan sizlerin yardımıyla alırız ;)

Bu arada aklıma takılan bir soru war.

CBR'de; önceki konulardan biinde dişli küçültme bahsi geçmişti. Şöyle oluyor. Serileşiyormuş motor. Ayrıca 6.witeste de hız artışı oluyormuş. ANcak ön kaç diş küçülttüğünü bilmiyordu.

Demek istediğim: motorun ön dişlisini 1 küçültüp, sonra önü yine 1küçük ama bu kez arkayı da 1 büyütüp deneyen weya deneyebilip paylaşacak olan, yorum yapacak bilgilendireck olan birisi warmı acaba?:rendeer::silent:

Ilk antalya cbr 125 bulusmasını yaptık aslında once 2 kısı bulustuk sonra 3 kısıye cıktık yakında gezıler dusunuyoruz bı kac resımde cektık motorlardan 2 sı 2006 bırısı 2010 model

yaklasık 10 15 km lık ıkı kısı antalya kepez ustunde bıraz turladıktan sonra (ısmını unuttum maalesef) .. abının yanına geldık telefonla aradıktan sonra
2006 ve 2010 model
fotoraf0004.jpg

fotoraf0005dle.jpg

fotoraf0006.jpg

fotoraf0007e.jpg

fotoraf0008c.jpg

fotoraf0009y.jpg

Evde boyama işi oldugu ıcın üstü bası bıraz dagınıktı abımızın :D
fotoraf0010az.jpg

fotoraf0011p.jpg

fotoraf0012o.jpg

fotoraf0013r.jpg

fotoraf0014t.jpg

BUndan sonra bol bol gezıcez ınsallah aramıza katılımlarda beklıyoruz marka model cc hıc farketmez gunubırlık veya bır kac gun yatılı gezılere baslıcaz kısa zamanda

ivet gençler cbr de en çok km kimde bizim motosiklet servisinde ayak işleri için kullandığımız 2006 cbr 92.000 km yi geçti karşıyaka çevre yolunda hafif yokuş aşağı 150 görmüşlüğü var motorun bitik debriyaj ile hala düzde 120 gidiyor ne yalan söyleyeyim honda hakikaten çok sağlam motor yapmış eskitemedik bir türlü :)

beyler ıyı akşamlar. Motosıkletı alalı 2 hafta oluyor kasksız kullanmamıştım be bugun ara sokakta kasksız hareket edeyım dedım. sankı arka dan çok ses gelıyor. dıslı sesı fren dıskı sesı?? şaşırdım açıkcası kaskı takınca duyulmuyor ama normal kullanımda çok ses var normal mı =)

beyler ıyı akşamlar. Motosıkletı alalı 2 hafta oluyor kasksız kullanmamıştım be bugun ara sokakta kasksız hareket edeyım dedım. sankı arka dan çok ses gelıyor. dıslı sesı fren dıskı sesı?? şaşırdım açıkcası kaskı takınca duyulmuyor ama normal kullanımda çok ses var normal mı =)

valla kardeşim ön camdan,kafalık grenajından fln cok ses-sırıltı geliyo.zincirden gelen ses normal o-ring li oldugu için şırrrr diye ses gelmesi çok normal.bende disk sesi fren sesi yok ta bu yazdığım sesler geliyo.bildiğim hemen hemen tüm cbr larda da bu soylediğim sesler geliyo.bence normal yani :cat:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.benden daha tecrübeli olduğunuz için birkaç şey danışmak isterim.çocukluğumdan beri hep bir motor sahibi olmak istemişimdir.hani şu büyük olanlardan r1000 filan işte. ama şimdi başlangıç olarak cbr 125r ile başlamak istiyorum .a2 ehliyetimi yeni aldım gibi birşey.daha önce motora hiç binmemiştim.ama sürücü kursunun yarı otomatik mi ne olduğunu bende anlamadım ilk binişte rahatça sürdüm.sadete gelicek olursam motor serüvenime 125r ile başlamak istiyorum.tecrübeli arkadaşlar r 125 kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.yani bahsettiiğim yarı otomatik vitesli ile arasındaki ne gibi farklar var. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar antalya motor piyasası en çok olan bi bölge ve antalyada hiç motor grubu yok..!! biz lREALI ve ben antalyadaki bütün cbr ları toplayıp bir gezi grubu kurmaya karar verdik antalyada bize katılmak isteyen herkez [email protected] u ekleyebilir!!

Ya arkadaşlr bn de 1 ay içnde motorumu değiştircem honda cbr 125 düşünüorum orta derece bi hondnın fiyatı kac paradır acaba...:)

Ya arkadaşlr bn de 1 ay içnde motorumu değiştircem honda cbr 125 düşünüorum orta derece bi hondnın fiyatı kac paradır acaba...:)
bak mesela bu antalya motor organizasyonunu beraber yaptığım bi ark. var o satıo xenon far var yeşil şerit var sorunsuz 3.750 tl ye yani yaklaşık piyası bu civarda

ivet gençler cbr de en çok km kimde bizim motosiklet servisinde ayak işleri için kullandığımız 2006 cbr 92.000 km yi geçti karşıyaka çevre yolunda hafif yokuş aşağı 150 görmüşlüğü var motorun bitik debriyaj ile hala düzde 120 gidiyor ne yalan söyleyeyim honda hakikaten çok sağlam motor yapmış eskitemedik bir türlü :)

bu süreç içersinde motor kapağı hiç açıldı mı yada periyodik bakımlar dışında ağır bir bakım yapıldı mı hiç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar