2: :cyclopsan şaşırdım 40tl değil dostum 30tl shell advance vsx 15/50 4t shell istasyonlarında bulursun sakın 40tl verme:cat:
4: bende arka lastiği dğeişeceğim sadece arkanın fiyatı nedir acaba:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
20kuruş çok yauvv sen bir depoyu 50ye doldurup bu durumda 250 km yol yapıyorsun demektir onda vardır bir problem yüksek devirli kullanıyorsundur büyük ihtimal veya kalkışlarda gazı fazla veriyorsundur. eğer böyle yakıyorsa git mz 301 sporstar al performansta yanına kar olur zira oda kmde 180-220 kuruş yakıyor üstelik maksimum 160 yapar:cherry:
boş günümde buluşalım bi gün bakalım motora ayar çekerim az yakar
ben tam depo ile 360-380 şehir içi 400-440km şehir dışı gidebiliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
dostum sorunun bir kaç nedeni olabilir
1. benzin çok gidiyordur boğuluyor
2. benzin gitmiyordur
3. zengin karışımı dengesizdir hava çok gidiyor ve boğuluyordur
4. karbüratörde pislik birikmiştir
bunları dikkate alarak ve buralara bakarak işlem yap olmazsa arbetusla irtibata geç:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------
anladım eğer yeni ise normaldir kendi balataları iyi değil ben alır almaz balatalarını çıkartmıştım siyah balata taktım şuan için yağmurda çamurda ve sonrasında ses oluşmadı
dostum sen ankara dısı kayseri ile benzer uzaklıkta bir yere gezi yaparsan haberleşelim bende geleyim hem tanışırız hem ben galiba bu motoru devirli kullanamıyorum onu öğretirsin iyi olur 400 km derde 250 nerde :s