Girdim baktım, okudum da kıskanmaktan bir şey yazamadım şimdiye kadar
Süper, mükemmel, müthiş, harika ve daha bir sürü şey olmuş3 vakte kadar önce kendime bu geziden bir tane, sonra size en kısa zamanda tekrarını dilerim
![]()
Ohhhh geziden sonra nihayet işin keyifli kısmına geçilmiş. Biraz geç gördğm topiği ama olsun. zaten gezi yorumlarını izmirdeyken yapmıştık ama fotoğrafları eksik kalmıştı. Fotoğrafları görünce biraz içim gitmedi değil hani. mesela köfte resimlerine bayıldımr::salut:
Aklınıza tekerinize sağlık. iyiki geldiniz de görüşebildik. Keşke imkan olsaydı da biraz daha uzun kalabilseydiniz ve biz de nilüferle size eşlik edebilseydik. Nasip bu sefere değilmiş. Ama inşallah bayram tatilinde görüşebiliriz.
Bu arada gezi topiğinizin etikleri Türkiye Tanıtımı gibi olmuş neredeyse. altinoluk, assos, aydin, ayvalik, canakkale, cesme, deniz, didim, foca, gezi, gunes, izmir, kum, sarkoy, seyahat, sirince, tatil, tekirdag. eee batı kıyılarında gitmedik yer kaldı mı yaw?
Yeşimin annesinin yemekleri ve mezeleri ise süperdi. Keyifli sohbetiniz için teşekkürler. Her zaman bekleriz arkadaşlar. sevgilerle:cat::rendeer:
Akşam Murat fotoğrafları gösterdi ne güzel gezip yemişsiniz :queen: Allah içinize sindirsin pek güzel bir gezi olmuş, darısı bizim başımıza inşallah. Denk gelemediğimiz için üzgünüm sevgili Yeşim ve Emre. İnşallah bir daha ki sefere yüz yüze tanışma, görüşme fırsatımız olur. Ve Murat'ın dediği gibi sizleri bekliyoruz yine, kapımız her zaman açık :rendeer:
Akşam Murat fotoğrafları gösterdi ne güzel gezip yemişsiniz :queen: Allah içinize sindirsin pek güzel bir gezi olmuş, darısı bizim başımıza inşallah. Denk gelemediğimiz için üzgünüm sevgili Yeşim ve Emre. İnşallah bir daha ki sefere yüz yüze tanışma, görüşme fırsatımız olur. Ve Murat'ın dediği gibi sizleri bekliyoruz yine, kapımız her zaman açık :rendeer:
Kısmet, nasılsa yine geleceğiz :mrgreen: İnş. görüşürüz bir dahaki sefere, çok teşekkürler :rendeer:
gelin tabiki ya ne demek. ama hala şu mangalı yakıp tıkabasa yiyemedik ya ona yanarım:queen:
Bayram gelsin bayram gelsin.:queen:
Hımm şimdi ne yazacağımı bilemedimFotoğraflar muhteşem,siz muhteşemsiniz,rota muhteşem.. Daha ne olsun
![]()
Yalnız...
Kaptan hasan ın eklediği fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere yeshim hanımefendi boyumun uzunluğu şaibe götürmez efemKabul ediniz reca edicim..
![]()
Yahu o işin geyiğide,şu çeşme olayına gelemediğime çok hayıflandım.Belime çaput sarar yine gelirdim şuan olsa,o yorgunluk ve bel ağrısı nasıl bir zihin kapatması yaşattıysa,dinlene dinlene git be adam demi..O sofra,o muhabbetler,o güzel anlar kaçarmı hiç.Cıks,bu seferkini saymıyoruz zaten,ateş alır gibi oldu.Bir daha ki sefere daha teferruatlı,daha güzel bir şekilde ağırlamak isteriz sizi..
Çeşme konusunda tekrar özürlerimi sunup,burada sadece Murat ın kapısının değil birden fazla kapınızın olduğunu unutmamanızı isterim.
Tekrar bekleriz..
(Dip Not: Emre kiloları geri aldın mı onu da merak etmedim değil bu fotoğraflardan sonra)
Hımm şimdi ne yazacağımı bilemedimFotoğraflar muhteşem,siz muhteşemsiniz,rota muhteşem.. Daha ne olsun
![]()
Yalnız...
Kaptan hasan ın eklediği fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere yeshim hanımefendi boyumun uzunluğu şaibe götürmez efemKabul ediniz reca edicim..
![]()
Yahu o işin geyiğide,şu çeşme olayına gelemediğime çok hayıflandım.Belime çaput sarar yine gelirdim şuan olsa,o yorgunluk ve bel ağrısı nasıl bir zihin kapatması yaşattıysa,dinlene dinlene git be adam demi..O sofra,o muhabbetler,o güzel anlar kaçarmı hiç.Cıks,bu seferkini saymıyoruz zaten,ateş alır gibi oldu.Bir daha ki sefere daha teferruatlı,daha güzel bir şekilde ağırlamak isteriz sizi..
Çeşme konusunda tekrar özürlerimi sunup,burada sadece Murat ın kapısının değil birden fazla kapınızın olduğunu unutmamanızı isterim.
Tekrar bekleriz..:rendeer:
(Dip Not: Emre kiloları geri aldın mı onu da merak etmedim değil bu fotoğraflardan sonra)
gercekten güzel gezı olmuş akşam akşam keyıfle okudum ve fotoğraflarınıza baktım baktımki tam o sırada eşim hop cay içermısın dıyor ya ne güzel dalmıştık bızde tatılde gıbıydık paylaşımın için teşekkürler![]()